Våre pasienthistorier

pasienthistorier

 

Her deler vi pasienthistorier fra våre pasienter. Du finner flere tilbakemeldinger om våre kirurger på legelisten.

Har du vært pasient hos oss og har lyst til å dele din pasienthistorie med oss? Send oss gjerne en e-post.

Les mer om våre behandlinger her.

Ansiktsløft

Kvinne, 60 år

“Jeg var genetisk disponert for tidlig aldring. Min mann og jeg er like gamle, og mens han fikk kommentarer på hvor ung og fresh han så ut, opplevde jeg å få kommentarer på at jeg så trett, sint og gammel ut. Sånt gjør noe med deg og syken din! Det hele toppet seg etter en weekend vi hadde vært bortreist. Vi hadde hatt en helt fantastisk tur, men på vei hjem ble jeg tatt for å være min manns mor. Tenkte virkelig omverden dette om meg?

 Jeg har alltid vært preget av samfunnets kritiske holdning til plastisk kirurgi, men mine plager skyltes ansikt. Ansiktet kan man aldri skjule. Jeg valgt tilslutt å oppsøke en plastisk kirurg, og sa til han: «Enten må du gjøre min mann eldre, eller så må du gjøre meg yngre.» Han så på meg og svarte «Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg, men jeg vet om en som kan». Slik fikk jeg vite om  Akademikliniken. Det var godt å komme til noen som behandlet meg og mine plager med respekt og forståelse. Endelig ble jeg tatt på alvor.

 Jeg fikk utført en stor facelift med øreflippreduksjon. Målet var aldri og bli så ung eller vakker som mulig, men å kunne trives med eget ansikt. Et ansikt som hele veien har eldes mye raskere enn hvor gammel jeg i realiteten har vært. Inngrepet jeg gjennomførte har resultert i at jeg ser lik ut på utsiden, som jeg føler meg på innsiden. Å ikke tenke over eget utseende lenger har spilt en enorm rolle i mitt liv!” 

Brynsløft

Kvinne, ukjent alder

“I mange år har jeg slitt og hatt dårlig selvtillit, flere kommentarer på at blikket mitt har sett surt ut grunnet hvordan brynene mine var plassert. Dette påvirket meg veldig. Kirurgen tok meg på alvor og skjønte at dette var noe jeg virkelig ville utføre og har tenkt på det i flere år. Før operasjonen følte jeg at jeg måtte alltid gå med høye stramme hestehaler for at brynene mine skulle få et lite naturlig løft. Men dette fikk jeg og mer til ved å utføre endoskopisk brynsløft. Dette inngrepet har ikke bare forandret utseendet mitt til det bedre, men også psyken min. Ingenting er bedre enn å føle seg bra. Jeg har nå fått et mer åpent blikk, litt sånn fox-eye look bare på en naturlig måte. Brynene mine er de samme, bare høyere og bedre plassert. Anbefaler virkelig Dr. Tvedt! Han tok seg tid, var veldig behagelig å snakke med og jeg følte meg sett og hørt. Kunne ikke vært mer fornøyd!”

 

Øyelokksplastikk

Mann, 42 år

«Jeg hadde i lengre tid slitt med tunge øyelokk. Da jeg endelig bestemte meg for å gjøre noe med dette, ble anbefalt av bekjente å kontakte Akademikliniken da dette var noe de var gode på. Jeg var på konsultasjon hos en kirurg på Akademiklinken, som tegnet og forklarte hva de kunne gjøre og fikk valget om å ta operasjon enten i narkose eller i lokalbedøvelse. Jeg valgte å få utført operasjon i lokalbedøvelse av praktiske årsaker.
Inngrepet var til min overraskelse både raskt og smertefritt. Jeg kjente ingenting under operasjon, og det eneste jeg husker er at hele opplevelsen var svært behagelig. Operasjonsteamet var veldig observant på at jeg skulle ha det mest mulig komfortabelt under hele operasjonen.
Jeg er kjempe fornøyd med oppfølgningen og resultatet! Kirurgen er utrolig dyktig, trygg og vennlig. Jeg ville gitt han terningkast 6!»

 

Brystforstørrelse

Kvinne, 32 år

“Hei, tenkte jeg skulle sende en liten oppdatering på resultatet siden jeg ikke skal på min siste kontroll før nærmere jul. Så langt er jeg kjempe fornøyd og synes det ser virkelig pent ut. Ingen problemer som jeg kan legge merke til. Føler meg veldig vel i badedrakt osv., og lurer på hvorfor jeg ikke gjorde dette tidligere☺️ Tusen takk for all hjelp så langt, og hils Akademikliniken og si at det er det peneste arbeidet jeg har sett🙈 Ha en fortsatt fin sommer☀️” 

 

Kvinne, 18 år

“Jeg bestemte meg vel ganske tidlig i alder at silikon var noe jeg skulle ha, men snakket ikke med så mange om det da jeg bare var rundt 14-15 år. Jeg tenkte vel at puppene mine skulle vokse noe da jeg var så ung, men der tok jeg feil gitt. Jeg utførte inngrepet fordi dette var noe jeg ønsket veldig mye, og bestemt meg for da jeg var 18, og ikke minst at jeg var så stolt av at jeg hadde klart å spare alt selv. Inngrepet jeg utførte var brystforstørrelse, og nå allerede etter noen uker, strålende fornøyd og ikke minst takknemlig over at denne muligheten for forandring finnes.

Jeg valgte Akademikliniken da jeg hadde hørt bare bra ting om klinikken. Jeg husker at jeg satt og sjekket litt på nettet hvor man kunne utføre et slikt inngrep, og alle stedene jeg fant virket bra, men det var noe ekstra med nettsiden til Akademikliniken, og ikke minst at jeg kunne se videoer og lese mye om inngrepet hos dem. Jeg fortalte mammaen min at jeg hadde bestemt meg for å gjøre et inngrep, og hun var støttende fra første stund. Hun visste hvor mye jeg ikke var fornøyd med brystene mine og at jeg så og si hadde bestemt meg. Da jeg fortalte henne det, sa hun øyeblikkelig at jeg måtte bruke Akademikliniken, dette var fordi hun hadde hørt at de var utrolig dyktige, og det hjalp at hun kjente en som jobbet der. Da jeg fikk høre litt mer spesifikke detaljer, og bestemte meg vel ganske fort at det var klinikken jeg skulle bruke. 

Nå har det snart gått 5 uker etter inngrepet og jeg er utrolig glad for at jeg gjorde dette, og i mine øyne kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Brystene er over alle forventninger, og jeg gleder meg nesten litt til kontrolltime etter 6 mnd så jeg kan takke den flinke kirurgen min! Jeg fungerte veldig fint på jobb allerede etter 2 uker etter inngrepet, og det ble bare bedre og bedre for hver dag som gikk. Nå beveger jeg meg og gjør stort sett alt som før, minus trening, som jeg gleder meg til å starte med etter 3 mnd.” 

 

Kvinne, 38 år

“Jeg ble operert på Akademikliniken! Fikk lagt inn Motiva implantater og jeg ble veldig fornøyd. De både kjennes og ser naturlig ut. Anbefaler både Akademikliniken og Motiva på det varmeste.”

 

Kvinne, 26 år

“Jag vill göra en bröstförstoring för att det är något som jag har tänkt på länge. Jag har alltid fyllt ut min bh med extra inlägg och push up så länge jag kan minnas för att jag har alltid önskat mig större bröst än det jag har. Jag var på min första bröst konsultation när jag var 17- och har vart på lite olika konsultationer genom åren – men inte tagit steget att fullfölja en operation då det inte känts helt rätt och jag har inte vart redo – nu är det snart 10 år sedan första konsultation och jag har genom åren gått i samma tankar. Så detta är något jag har tänkt igenom väl.

Sen jag kom i kontakt med Akademikliniken så har det inte känns mer än rätt att göra det här. Det som är viktigt för mig är att jag känner mig trygg och att jag blir förståd för den personen som jag är. Jag jobbar som modell och för mig är det viktigt att jag får ett naturligt resultat. Jag har fått så bra bemötande och förståelse här och jag litar på Akademikliniken fullt ut. Detta har gjort att jag nu tar steget att fullfölja min dröm. Jag gör detta för mig själv – för att det är något jag vill göra. Hade jag gjort det för någon annan – så hade jag nog inte gjort det – för att i Skandinavien är det fortsatt väldigt tabu med att göra skönhetsingrepp.

Jag vill inte behöva fylla ut min bh med inlägg längre och jag vill vara ärlig mot mig själv. Detta är vad jag vill. Jag känner otroligt många vänner som har gjort en bröstförstoring och som är supernöjda. Det har inspirerat mig efter att jag har sett deras resultat. Många modeller gör det – men säger att dom inte har gjort det – jag vill vara ärlig. Det är jätte vanligt och det är något som hjälper många kvinnor på olika sätt vilket jag tycker är bra. Jag tycker att man ska vara stolt över att man tar ett val över sin egen kropp.”  

 

Kvinne, 23 år 

“På operasjonsdagen ble jeg tatt utrolig godt i mot av de ansatte og kirurgene. Jeg var nervøs i forkant, men de roet meg ned og forklarte meg grundig prosessen. Før jeg visste ord av det var det over! Jeg opplevde kun smerter i 3 døgn, i denne tiden lå jeg mye på seng/sofa og slappet av. De neste ukene levde jeg som normalt, bare mindre aktivitet. Alt i alt er dette vært en opplevelse som har endret min selvtillit. Jeg anbefaler virkelig Akademikliniken til alle som ønsker å gjøre noe med sin selvtillit og selvfølelse.” 

 

Kvinne, 28 år

“Det var beroligende folk rundt meg før operasjonen! Veldig flinke folk både under og ved oppfølgingen etter. Kjempe fornøyd med oppholdet og ikke minst resultatet – det er fantastisk! Anbefaler Akademikliniken og min kirurg ” 

Neseplastikk 

Kvinne, 34 år

“I 2009 fikk jeg utført en neseplastikk. Dette skjedde ved et privat sykehus i Trondheim. Fikk det dekket gjennom det offentlige pga. Skjev neseskillevegg. Jeg fikk sjokk da bandasjen ble fjernet etter en uke. Nesen var blitt kortere og sto rett opp! Januar samme år tok jeg kontakt med et privat sykehus i Oslo området, med en lege som skulle være den beste i landet. Kort fortalt foretok han to operasjoner med en tids mellomrom. Begge gangene fikk jeg mer og mer sjokk, for den ble bare verre og verre. Bestilte time en 3. gang hos samme lege, men heldigvis for meg oppførte han seg både arrogant og dårlig, så jeg bestemte meg for å ikke utføre et 3. inngrep der. Psyken ble verre og verre og jeg følte jeg så ut som en «gris». Det ene neseboret kunne man se langt opp i. Når jeg snakket med folk følte jeg de bare så på nesen min. Da jeg begynte å google på nett fant jeg Akademikliniken. Jeg bestilte meg time til konsultasjon og der konstaterte han at nesen var svært ødelagt, og at jeg skulle være glad det ikke kom pipelyd når jeg pustet. Kirurgen var usikker på om han ville greie å hjelpe meg, men jeg valgte allikevel å gi neseoperasjon et 4. forsøk for å få vekk det griseaktige utseende. Dagene til jeg fikk av gipsen var helt forferdelige. Dagen jeg skulle ta av gipsen fikk jeg et nytt sjokk. Det griseaktige preget var borte, og nesen sto ikke lenger rett opp! Nesen er i dag like lang som nesen jeg ble født med. Tusen takk til kirurgen og teamet. Jeg vil gå så langt som å si at han reddet livet mitt. I sånne situasjoner har du lite å stille med, så man skal være veldig sikker på hvem som får utføre jobben. I mitt tilfelle var Akademikliniken et perfekt valg.”

 

Mann, 40 år 

“Jeg var tilbake i jobb dagen etter operasjon, da jeg har en kontorjobb. Til min overraskelse gjorde det ikke vondt og jeg hadde derfor ikke behov av noe smertestillende.
Nå 4 mnd. etter operasjon er jeg fortsatt strålende fornøyd! Min nese er ikke bare blitt smalere, den er også blitt mere akademisk og myndig.”

 

Kvinne, 38 år 

“For meg handlet det om å finne en kirurg jeg både stolte på at ville ivareta mine behov og gi med den informasjonen jeg trengte. Jeg følte jeg kunne stole på kirurgen på Akademikliniken under hele prosessen og resultatet har blitt bedre enn hva jeg kunne drømme om. Jeg har rett og slett blitt en bedre utgave av meg selv!”

 

Kvinne, 28 år 

“Jeg har alltid følt at nesen min var for bred og “klumpete”, og ikke trivdes med hvordan den så ut på bilder etc. På konsultasjon hos Akademikliniken fikk jeg prøve 3D-simmulering av forventet resultat, men SHIT! Resultatet er SÅ MYE BEDRE enn jeg noen gang kunne forestille meg! Er det noe jeg angrer på, så er det at jeg ikke gjorde det tidligere. Jeg er så glad for at jeg valgte Akademikliniken, og anbefaler dem til alle jeg kjenner. Selv skal jeg snart tilbake for å operer bryster.” 

Brystreduksjon

Kvinne, 54 år

“Jeg fikk anbefalt Akademikliniken gjennom en kollega som var fornøyd etter et kosmetisk inngrep der.  Inntrykket jeg sitter igjen med er at både min kirurg, og hele teamet er svært profesjonelle.  På forhånd hadde jeg gjort reseach, og hadde inntrykk av at jeg måtte forvente både smerter og sårproblemer etter en brystreduksjon, spesielt fordi jeg hadde så store bryst.  Til min overraskelse var det lite smerter og plager i etterkant av inngrepet, og brystformen og arrene er blitt superfine!  Jeg var raskt tilbake i jobb, og er blitt kvitt smertene i rygg og nakke.  Etter brystreduksjonen er jeg nå mye mer aktiv med trening og yoga.  I tillegg har den fine brystformen, og det at brystene harmonerer med kroppen forøvrig, ført til at jeg har fått mer selvtillit og kan kle meg i klær som jeg liker.  Jeg kan absolutt anbefale Akademikliniken!” 

 

Kvinne, 50 år

“Da jeg kom til konsultasjon hos Akademikliniken møtte jeg en kirurg som utstrålte varme og trygghet, og som forklarte rundt inngrepet på en enkel og forståelig måte. Kirurgen min utførte en brystreduksjon på meg hvor totalt 1 kg brystvev ble fjernet. Dagen etter operasjonen var som den første dagen i mitt liv! Ikke bare har det det gitt meg økt selvtillit, men det har og endret min helse. Endelig kan jeg delta på de tingene brystene mine hindret meg å være med på tidligere. Aller viktigst er det at jeg endelig kan være like aktiv som jeg har ønsket å være sammen med barna. Ikke bare har jeg fantastiske nye bryst, men jeg har og fått en fantastisk «confidence».” 

 

Kvinne, 20 år

Jeg fikk god  informasjon og god hjelp via telefon både før og etter operasjon. Alt gikk kjempe fint! Hadde nesten ikke noe smerte rett etter operasjon. Jeg er veldig fornøyd med brystene mine nå. Jeg har nesten ikke arr.”

 

Kvinne, 36 år

“Fikk operasjonsdato raskt etter første konsultasjon. Fikk god informasjon om operasjon og prosedyrer i forkant, og ble godt tatt imot på operasjonsdagen. Grunnet infeksjon i såret på et av brystene var jeg på flere kontroller og oppfølginger de påfølgende dagene. Jeg fikk god hjelp både på telefon og på klinikken. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og angrer ikke ett sekund. Føler meg lettere og nettere.” 

Bukplastikk

Kvinne, ukjent alder

“Jeg har ventet alt for lenge med å rette opp i en plagsom resctus diastase etter tre graviditeter. Møte med kirurgen på konsultasjon gav umiddelbar trygghet. Jeg følte meg hele veien trygg og godt ivaretatt og er utrolig glad jeg gikk for å ta full bukplastikk på Akademikliniken. Når jeg hadde bestemt meg viste det seg at det er eneste sted man får overnatte i Oslo ved bukplastikk og dette kan jeg ikke rose nok.

Jeg var mye tryggere i forkant ved å vite jeg ville få hjelp og pleie første døgn og etterpå var det utrolig deilig å reise hjem med første døgn unnagjort.

Klinikken svarte meg raskt når jeg trengte hjelp på telefon for spørsmål eller om smertestillende. Følelsen at man blir tatt på alvor med alle undringene man har i en slik utlevert situasjon er uvurderlig og det kan du virkelig stole på at Dr Haga vil gi deg. Hun er meget nøyaktig og flink.

Er utrolig glad for valg av klinikk og ikke minst for valget jeg tok om å prioritere meg selv og helsa mi for å slippe leve med følelsen av «åpen mage».”

 

Kvinne, 40 år

“Jeg valgte å overnatte på Akademikliniken etter min operasjon. Jeg følte meg svært godt ivaretatt og trygg, da jeg ble passet på av sykepleier gjennom hele natten. Hun som passet på meg virket veldig profesjonell og trygg, og jeg hadde mulighet til å få tilpasset smertelindring. Det var og behagelig at man fikk enerom å være på.” 

 

Kvinne, 35 år

“Min søster har tidligere operert på Akademikliniken, og synes ikke jeg skulle velge en annen kirurg når jeg vurderte mitt inngrep. Ved første konsultasjon var min BMI for høy, men dette ga meg motivasjon til å gå ned i vekt. Jeg følte jeg har vært godt ivaretatt og personalet var positive og blide folk fra første besøk.

Jeg valgte å utføre inngrepet privat selv om jeg kunne fått det dekket offentlig. Det er fordi jeg følte servicen og kvaliteten jeg opplevde på Akademikliniken gjorde meg trygg. Circumferent bukplastikk/bodylift er ikke et vanlig inngrep, men AK har både erfaring og kompetansen som gjorde meg trygg. Både Mette og Bjørn var med for at jeg ikke skulle være for lenge i narkose, og jeg fikk bli på klinikken i to dager. Personalet var tilgjengelig på telefon, alle svarte på mine spørsmål og var blide og hjelpsomme. Jeg har alt anbefalt AK videre til mange jeg kjenner!”

Hud

Kvinne, 32 år

“Jeg er så fornøyd! Huden min har aldri vært bedre” Behandlet med produkter fra ZO SkinHealth

 

Hårfjerning med IPL/Laser

Kvinne, 46 år

«Jeg har utført hårfjerning med IPL hos Hilde på Ullevål, hun er helt fantastisk! Alltid imøtekommende og blid. Etter 3 behandling er jeg strålende fornøyd, og hårveksten er redusert betraktelig. Dette skulle jeg startet med for mange år siden! Utrolig deilig å slippe å barbere. Alt i alt er jeg strålende fornøyd med Hilde og Akademikliniken.»

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/