Susanne

Folk begynte å kommentere at jeg så sur ut.

Da Susanne fylte 40 begynte folk å kommentere at hun så gretten ut. Nå føler hun at utseendet hennes stemmer bedre med hvordan hun har det. Selv de rundt henne synes hun ser mer energisk og frisk ut. Uten egentlig å vite hva hun har gjort.

Jeg er en sporty person som liker å trene og bevege meg. Jeg tenkte egentlig ikke så mye på hvordan jeg så ut før etter at jeg passerte 40. Da folk begynte å kommentere at jeg så gretten ut, skjønte jeg ikke hva de mente. Det var først da jeg så meg godt i speilet og så at munnvikene pekte ned at jeg forsto. Og plutselig skjønte jeg at hele ansiktet hadde «falt» ned.

Livet mitt går i et raskt tempo og jeg er en praktisk og jordnær person. Jeg har ikke tid til å bruke for mye tid på utseendet mitt, men samtidig er det viktig for meg å se ut som jeg føler meg – fresh og glad. En venn rådet meg til å prøve fillers. Først var jeg veldig nølende, du har sett bilder av gigantiske lepper og jeg ville definitivt ikke se slik ut. Men så ble jeg nysgjerrig og bestemte meg for å teste, funker det så funker det tenkte jeg!

Det var spennende å møte Jonas, jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente, men jeg er veldig fornøyd med resultatet. Vi snakket om det jeg oppfattet som mine problemer, og han skreddersydde behandlingen etter det – jeg var nøye med å si at det måtte se naturlig ut. Og det fikset han. Nå føler jeg at utseendet mitt stemmer bedre med hvordan jeg har det, og fremfor alt synes selv de rundt meg at jeg ser friskere og freshere ut, uten egentlig å vite hva jeg har gjort.

Jeg var nøye med å si at det måtte se naturlig ut

Dr. Jonas Röjdmark:

– Susanne oppsøkte meg fordi hun følte hun så trist og sliten ut, selv om hun ikke følte det sånn i det hele tatt. Hun er en omsorgsfull person som liker å fokusere på trivselen til de rundt seg og har ikke brukt mye tid på seg selv og sitt utseende. Men nå følte hun at det var på tide og ba meg foreslå hva som kunne gjøres.

Susannes problemer er ganske typiske for folk på hennes alder. Hun beskrev at det føltes som «ansiktet hadde falt». Med alderen mister huden sin elastisitet og smidighet og mister volum, og det er dette som gjør at du lett ser sliten og trist ut, selv om du ikke er det.

Ved hjelp av filler gjorde jeg Susannes nasolabiale folder (foldene som går ned fra nesten ved siden av munnen og ned til haken) mindre markerte. Jeg gjenskapte også noe av det tapte volumet i mellomansiktet hennes. Og til slutt brukte jeg også fillers for å få de nedoverpekende munnvikene til å peke mer oppover i stedet. For å få et mindre «distressed» utseende, brukte jeg også injeksjon med legemiddel i pannen hennes for å jevne ut de horisontale brettene.