Superfornøyd med brystene mine

Etter 6 års tenking bestemte jeg meg til slutt

Julia ventet med brystforstørrelsen i seks år før alt føltes helt riktig.

Jeg begynte å tenke på en brystforstørrelse allerede som 25-åring og i dag er jeg 36 år. Jeg hadde en konsultasjon da jeg var 25, men følte meg altfor usikker på hva slags implantater jeg ville ha, så da bestemte jeg meg for å vente. Neste gang jeg hadde en konsultasjon var jeg 30 år, da hadde jeg nettopp møtt min nåværende partner og vi hadde begynt å snakke om barn og med tankene om barn ventet jeg en gang til. Nå 6 år senere og en 4 år gammel sønn, bestemte jeg meg for at nå var tiden inne for å gjøre noe for meg selv.

Med graviditet og amming var jeg ikke i det hele tatt fornøyd med hvordan brystene mine så ut (det hadde jeg egentlig aldri vært), men nå var de slett ikke det jeg ønsket. Jeg hadde gått ned mye i vekt på kort tid etter svangerskapet og brystene mine hadde mistet både form og volum.

Møtet med plastikkirurgen

Valget av klinikk var enkelt for meg, siden jeg hadde vært på to konsultasjoner tidligere, visste jeg nå nøyaktig hva jeg var ute etter. Jeg ønsket en klinikk med høy kompetanse og sikkerhet. Da var det åpenbart at jeg ville ha en kirurg som skjønte hva jeg ville, som jeg følte meg trygg med og som var «jordnær». Jeg fant alt dette i Angelica. Det var umiddelbart merkbart at hun visste hva hun gjorde. Hun lyttet og ga sine anbefalinger om hvilke implantater jeg måtte velge mellom for å få ønsket resultat. I tillegg var 3D-kameraet et flott hjelpemiddel, da fikk jeg mulighet til å sammenligne resultater avhengig av hvilket implantat jeg ville valgt.

Tid for operasjon

På operasjonsdagen var jeg der tidlig om morgenen. Jeg fikk rom og møtte både Angelica og en anestesilege før operasjonen. Alle var fantastisk hyggelige og jeg følte meg trygg hele veien, akkurat det som var viktig for meg. Jeg dro hjem samme kveld som operasjonen min og tiden etter var ikke spesielt vanskelig i det hele tatt. Jeg var sykemeldt i en uke etter operasjonen og så var jeg tilbake på jobb igjen.

Mitt fine resultat

I dag er jeg superfornøyd med brystene mine, resultatet er akkurat som jeg ville ha det! Angelicas og Akademiklinikens kompetanse er helt fantastisk. Jeg er så glad som en pasient noen gang kan bli, det er ingenting jeg kan klage på. Alt fra konsultasjon, til operasjon og ettervern har vært perfekt. Jeg har følt en slik trygghet ved operasjonen min på Akademikliniken, det er det beste valget jeg noen gang har tatt!

 

Brystoperasjoner ved Akademikliniken

Les mer om brystforstørrelse

Les mer om brystloft

Les mer om brystreduksjon