Publisert 2018-09-19

ZO Stimulation peel

 

ZO Stimulation peel inneholder en blanding av melkesyre, glycolsyre og sitronsyre, og utføres av Akademiklinkens hudpleiere. Peelingen stimulerer til økt cellefornyelse ved å eksfoliere bort døde hudceller, i tillegg til å stimulere de levende cellene til å være mer aktive og yte bedre med hjelp av blant annet peptider, enzymer og retinol.

 

Hvorfor ZO Stimulation peel:

  • Passer for alle hudtyper
  • Øker cellefornyelse
  • Stimulerer kollagen- og elastin produksjon
  • Jevnere hudtone – inneholder pigmenthemmer
  • Virker mykgjørende
  • Passer godt til acne hud
  • Umiddelbar glød og ingen nedetid!

 

Peelingen er et perfekt supplement til den daglige hudpleierutinen med kremprogram fra ZO SkinHealth, og det er mulig å gjøre individuelle tilpassinger eller legge til maske og utklemming under behandlingen. Behandlingen anbefales som en kur på fem behandlinger.

Ønsker du å prøve ZO Stimulation Peel eller vil du ha en  hudkonsultasjon hos en av våre hudpleiere? Bestill time her>

Pris kr. 1490,-.

 
ZO Retinol Stimulation Peel – At Home Kit gir huden fantastisk glød, jevnere hudtone og bremser aldring av huden. Ved å følge linken kan du lese mer om hva som innegår i deres «Home Kit».

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/