Publisert 2018-09-19

ZO Stimulation peel

ZO Stimulation peel inneholder en blanding av melkesyre, glycolsyre og sitronsyre, og utføres av Akademiklinkens hudpleiere. Peelingen stimulerer til økt cellefornyelse ved å eksfoliere bort døde hudceller, i tillegg til å stimulere de levende cellene til å være mer aktive og yte bedre med hjelp av blant annet peptider, enzymer og retinol.

Hvorfor ZO Stimulation peel:

• Passer for alle hudtyper
  • Øker cellefornyelse
  • Stimulerer kollagen- og elastin produksjon
  • Jevnere hudtone – inneholder pigmenthemmer
  • Virker mykgjørende
  • Passer godt til acne hud
  • Umiddelbar glød og ingen nedetid!

Peelingen er et perfekt supplement til den daglige hudpleierutinen med kremprogram fra ZO SkinHealth, og det er mulig å gjøre individuelle tilpassinger eller legge til maske og utklemming under behandlingen. Behandlingen anbefales som en kur på fem behandlinger.

Ønsker du å prøve ZO Stimulation Peel eller vil du ha en  hudkonsultasjon hos en av våre hudpleiere? Bestill time her>

Pris kr. 1490,-.

ZO Retinol Stimulation Peel – At Home Kit gir huden fantastisk glød, jevnere hudtone og bremser aldring av huden. Ved å følge linken kan du lese mer om hva som innegår i deres «Home Kit».

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.