Publisert 2018-09-19

ZO Stimulation peel

ZO Stimulation peel inneholder en blanding av melkesyre, glycolsyre og sitronsyre, og utføres av Akademiklinkens hudpleiere. Peelingen stimulerer til økt cellefornyelse ved å eksfoliere bort døde hudceller, i tillegg til å stimulere de levende cellene til å være mer aktive og yte bedre med hjelp av blant annet peptider, enzymer og retinol.

Hvorfor ZO Stimulation peel:

• Passer for alle hudtyper
  • Øker cellefornyelse
  • Stimulerer kollagen- og elastin produksjon
  • Jevnere hudtone – inneholder pigmenthemmer
  • Virker mykgjørende
  • Passer godt til acne hud
  • Umiddelbar glød og ingen nedetid!

Peelingen er et perfekt supplement til den daglige hudpleierutinen med kremprogram fra ZO SkinHealth, og det er mulig å gjøre individuelle tilpassinger eller legge til maske og utklemming under behandlingen. Behandlingen anbefales som en kur på fem behandlinger.

Ønsker du å prøve ZO Stimulation Peel eller vil du ha en  hudkonsultasjon hos en av våre hudpleiere? Bestill time her>

Pris kr. 1490,-.