Publisert 2017-12-21

Vita og Wanda

I episode 4 i NrK dokumentaren “Vita og Wanda” tar tvillingjentene turen innom privat sykehuset Akademikliniken Ullevål,  hvor Vita skal gjennomføre en brystreduksjon.

 

Vita er i likhet med mange andre, litt nervøs før en operasjon. I venterommet deler tvillingjentene sine tanker og forventninger rundt dette inngrepet. Plastikkirurg Bjørn Tvedt tar godt imot Vita, før operasjonen.

Vita konsultasjon med plastikkirurg Bjørn Tvedt

Etter konsultasjonen hos anestesilegen og plastikkirurg Bjørn Tvedt, kommer Vita ut på venterommet hvor hennes søster og venninne sitter spent. Her viser hun hvordan Bjørn har tegnet på hennes bryster, før operasjonen.

Vita viser de andre hvordan Bjørn har tegnet på henne før operasjonen.

 

Etter operasjonen, får Wanda og venninnen lov til å komme inn på rommet til Vita.

Etter operasjonen, får Vita besøk på rommet sitt.

Vita sitter og studerer informasjonsskrivet hun har mottatt, og oppdager at hun ikke får lov til å dusje på fire dager. Dette for at såret skal få gro i fred og ro. Siden søstrene deler soverom setter denne nyheten en demper på stemningen i rommet.

Vita har lest i informasjonsbrosjyren, om at hun ikke får dusje etter operasjonen.

Mange sliter med alt for store bryst, som skaper store belastninger for både nakke, rygg og skuldre. Vita er ikke alene om å ønske å få redusert sine bryst grunnet for stor størrelse. Det er ikke lett å finne passende og gode bh´er, som både skaper god, naturlig og feminin fasong. Vita viser derfor stolt frem resultatet etter operasjonen. Reduksjonen er merkbar.

Vita viser stolt frem reduksjonen av sine bryst.

 

Vita er fornøyd, og ser frem imot et nytt og bedre liv.

 

Nrk.no har hele dokumentaren til Vita og Wanda. Ønsker du å se, innlegget hvor Akademikliniken bistår Vita med en brystreduksjon? Innlegget av operasjonen kan du se i  episode 4, cirka 13 minutter inn i episoden. Her vil dere se, normal prosedyre ved et kirurgisk inngrep hos oss på Akademikliniken.
Har du spørsmål om brystreduksjon anbefaler vi deg å booke en uforpliktende konsultasjon hos en av våre plastikkirurger Mette Hage eller Bjørn Tvedt. De vil ta veldig godt vare på deg, og dine ønsker.

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/