Publisert 2020-10-19

Nå tilbyr vi PRX-T33 – En peel uten flassing

 

 

En peel uten flassing, finnes det? Jo nå gjør det faktiskt det.

Vi snakker om PRX-T33, den nye generasjonens TCA-peel som har blitt enormt populær, da den i prinsippet ikke innebærer noen restitusjonstid. Vi er mange som har omorganisert våre sosiale kalendere for å unngå å dukke opp med et rødt, flassende ansikt på for eksempel jentemiddagen.

I en hektisk hverdag er det mange som leter etter en behandling som gir fantastiske resultater på kort tid med så lite “nedetid” som mulig. PRX kan tilby alt dette, og det er sannsynligvis også en av grunnene til at behandlingen er blitt så populær blant internasjonale influencere og kjendiser. PRX har blitt den nye generasjonens TCA-peel

 

 

Så hvordan fungerer PRX-T33?

Som du kanskje allerede har forstått, er ikke PRX-T33 et klassisk peel der du peeler bort det øverste laget av huden. PRX-behandlingen er en biologisk hudforyngende behandling som består av 33% TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid.

Hydrogenperoksidet har til oppgave å beskytte epidermis (den ytre delen av huden) og hjelper med å transportere TCA-syren ned til de dypere hudlagene der syren stimulerer og “gjenoppliver” hudvevet.

 

 

Behandle og ta vare på forsømte områder

Med ansiktet konstant utsatt for sol, forurensning og en hektisk hverdag, er det vanlig at det er mye fokus på ansiktet når vi snakker om medisinske hudpleiebehandlinger. Det samme gjelder PRX og du får fantastiske resultater i ansiktet, både gjennom behandling alene eller i kombinasjon med andre behandlinger som Prophilio. PRX-T33 kan også kombineres med Dermapen som øker hudens kollagenproduksjon og hjelper mot slapp og eldet hud, samt rynker for å nevne noen.

 

Derimot glemmer mange at også hendene våre er ekstremt utsatte i vårt daglige liv. Hender, men også hals og bryst med tynn hud som ellers kan være vanskelig å behandle, reagerer veldig bra på PRX-peeling.

Her jobber man for å motvirke sol- og aldersflekker, samtidig som peelingen også gir resultater som hydrert og spenstig hud.

 

PRX-T33

 

 

 

Når ser jeg resultater etter behandling med PRX?

Som vi har nevnt, er en av de store fordelene med PRX-peel at du faktisk ikke “peeler” eller flasser. De aller fleste kan fortsette med sine vanlige rutiner og planlagte sosiale aktiviteter etter behandlingen uten å måtte bekymre seg for sitt utseende (enkelte kan reagere kraftigere, men dette er sjeldent).

Ettersom en del av resultatet er umiddelbart, kan behandlingen med fordel gjøres samme dag eller en dag før en sosial begivenhet for å redusere linjer, gi lettere stramming og fuktet hud.

Resultatene av en PRX-behandling utvikles gradvis, men for et langsiktig og varig resultat er det absolutt best å planlegge en kur med behandlinger sammen med din hudterapeut.

 

Hva koster PRX?

En behandling med PRX koster 2 200 kr inkl mva. Mange velger å ta en kur med flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat, mens flere pasienter føler seg fornøyde etter en behandling.

Bestill en konsultasjon med en av våre sykepleiere for å finne ut om og hvordan PRX fungerer for deg.

For mer informasjon, les mer om den unike peelen PRX-T33 eller kontakt ditt nærmeste Skin Center.

 

Du kan også bestille behandlingen via vår webbooking. Du finner PRX under “Behandling medisinske hudbehandlinger”

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/