Publisert 2020-10-26

Proteseskift

Bytte av implantater – lang erfaring med brystkirurgi

Skifte av brystimplantater med avanserte teknikker

Har flere år med brystimplantat medført endringer av brystenes form og volum? Har du ubehag og smerter på grunn av kapseldannelse omkring brystimplantatene? Da kan det være du har behov for å skifte implantater.

Akademikliniken er kjent i hele verden for å være ledende innen avansert brystkirurgi. Vi benytter de fremste vitenskapelig dokumenterte metodene for å kunne forbedre brystets form og volum, ved utskiftning av eldre brystimplantat.

Ettersom årene går etter en brystforstørring med implantat kan brystets form, konsistens og fylde endres betraktelig. Årsakene til dette kan være svangerskap, vektendringer eller aldersbetingede endringer.

Har du behov for skifte av brystimplantat, vil vi ønske å tilpasse en behandling spesielt etter dine forutsetninger.

Vi benytter mange ulike metoder for å oppnå det absolutt beste resultatet. Vi holder oss til enhver tid faglig oppdatert, noe som sikrer deg den beste og mest moderne behandlingen.

 

proteseskift

 

Skifte av brystimplantat kan kombineres med

 • Skifte av implantatets plassering til under brystmuskelen.
 • Brystløft for forbedret fasong.
 • Vi er den eneste private klinikken som benytter TIGR Mesh som fungerer som en vevsforsterker der kjertelvevet og huden er svært tynn. TIGR Mesh integreres i eget vev og løses deretter opp. Resultatet blir at eget vev bygges opp og resultatet blir mere varig.
 • Fettransplantasjon fra andre områder på kroppen benyttes for å bygge opp fettvev omkring brystimplantatet og sikrer et mere naturlig og mykere preg.

 

Akademikliniken tilbyr et komplett spekter av ulike behandlingsmetoder ved skifte av brystimplantat

Om du har behov for en individuell vurdering så ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre erfarne kirurger.

Vi tilbyr skifte av brystimplantater ved vårt sykehus i Oslo.

 

 

 

Innhold godkjent av: Mette Haga

Hva koster det å bytte brystimplantater

Second opinion (inngrep utført på annen klinikk) fra 1 875,-

 

Ved tidligere brystforstørrelse hos AK:
Protesebytte begge bryst fra 46 020,-
Protesebytte ett bryst fra 34 220,-
Protesebytte og brystløft fra 69 620,-
Fjerne protese fra 20 900,-
Ved tidligere brystforstørrelse hos  annen klinikk:
Protesebytte begge bryst fra 53 100,-
Protesebytte ett bryst fra 41 300,-
Protesebytte og brystløft fra 76 700,-
Fjerne protese fra 22 420,-

 

Bestill time

Vi utfører brystkirurgi kun i Oslo.    


   


   

   


   
   

   

  Alle innlegg for Nyheter

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/