Plastikkirurg Mette Haga - Akademikliniken

Publisert 2017-10-17

Plastikkirurg Mette Haga

Mette Haga

På Akademikliniken på Ullevål vil du treffe vår spesialist innen plastikkirurgi, Mette Haga. Hun har over 20 års kirurgisk erfaring, hvorav 10 år innen privat plastikkirurgi. Hennes spesialitet er brystkirurgi og brystrekonstruksjon. Mette har en lidenskap for å forme og skape bryst. Noen ganger kan det være litt mer utfordrende å skape et naturlig resultat, etter gjentatte kosmetiske inngrep på et bryst med implantat. Hun har 10 års erfaring med å gjøre inngrep som: brystløft, brystreduksjon, korreksjon av asymetri og spesielle brystfasonger. I tillegg benytter hun teknikker som fettransplantasjon og vevsforstersterkning med nett, for å oppnå det beste resultatet.

Innen brystreduskjon har Akademikliniken viderført en teknikk som kalles vertikalteknikk, for å skape et best mulig kosmetisk resultat. Samt for å korte ned operasjonstiden, og for å redusere komplikasjoner. Teknikken innebærer at man i tillegg til å redusere størrelse og gi brystet et løft, kan gjøre brystet smalere. Dette har igjen en stor betydning for tilpassing av BH og andre klær, samt at det estetiske resultatet blir mye bedre.

Bildetekst: Mette legger inn et implantat under en brystoperasjon.

I tillegg til kroppsmodelerende inngrep (bukplastikk, armplastikk, lårplastikk), utfører Mette liposculpture og fettransplantasjon . Dette omhandler ofte om å stramme opp løs hud, forme og gjenskape slik at resultatet skal bli mest mulig naturlig med penest mulig arr. Vi jobber ut ifra at alle resultater skal bli mest mulig naturlig, og minst mulig operert synbarhet.

Bilde tekst: Mette justerer plasseringen av et implantat.

Videre er Mette, også spesialist innen ansiktskirurgi med fokus på øyne. Her utfører hun kirurgi omkring øynene, for å skape et foryngende resultat. Dette vil si kirurgi på øvre eller nedre øyelokk. Mette er spesielt interessert i kirurgi av Asiatiske øyelokk, som er krevende kirurgi. Pga ulikheter innen øyelokkets anatomi og særtrekk. Det er ingen andre klinikker i Norge, som tilbyr operasjon på Asiatiske øyelokk for å skape tydelig øyelokkfold. Denne type operasjon hjelper veldig for de som sliter med at øyevippene ligger mot øyet. Mette elsker å fokusere på de små detaljene, og kan tilby å gjøre slike korrigeringer samtidig som hun kan ivareta det asiatiske særpreget. Ved å oppnå et resultat med et åpent blikk og en tydelig øvre øyelokkfold.

Bilde tekst: Mette studerer resultatet av en brystforstørrelse operasjon

Kommer du til Mette, vil bli godt ivaretatt som pasient under hele prosessen. Hun er opptatt av å formidle de viktige aspektene ved en operasjon på en informativ og trygg måte. Hun er veldig ydmyk for at pasientenes ønsker, og er opptatt av å skape en god opplevelse av behandlingen hos oss. God kommuniksjon med pasientene, ved å avsette god tid for en god konsultasjon er noe hun setter høyt. Mette mener at en god kontakt er med på å berike hennes verdi som en god kirurg, fordi hun stadig lærer å bli ennå bedre.

Akademikliniken er opptatt av å yte den beste behandlingen gjennom vitenskap. Dette illustreres også ved at hun stadig holder faglige foredrag, samt hun har sittet i styret for Foreningen for Estetisk plastikkirurgi i 4 år. Hun er også en representant for Clinical Management Group i Akademikliniken. Denne gruppen jobber i bindeleddet mellom kirurger og ledelse/styret i Akademikliniken, for å sikre at man ivaretar medisinisk hensyn. Gruppen skal ivareta høy faglig kvalitet, og sørge for god faglig utvikling innen Akademikliniken.

Har du spørsmål, eller vurderer kirurgiske inngrep kan du mandag til fredag kontakte oss på telefon 22 58 17 10 mellom kl. 08:30-15:30. Du kan og når som helst booke konsultasjonstime med Mette Haga online. På konsultasjonen vil Mette gi deg de beste rådene, for hvilke muligheter som finnes for dine ønsker.