Publisert 2017-10-17

Plastikkirurg Mette Haga

Mette Haga Plastikkirurg

 

Over 20 års kirurgisk erfaring

På Akademiklinikens sykehus på Ullevål vil du treffe vår spesialist innen plastisk kirurgi, Dr. Mette Haga. Hun har over 20 års kirurgisk erfaring, hvorav 10 år er innen privat plastisk kirurgi.

Hennes spesialitet er blant annet brystkirurgi og brystrekonstruksjon, og hun har svært bred erfaring med inngrep som brystløft, brystreduksjon, korreksjon av asymmetri og spesielle brystfasonger.

I tillegg benytter hun teknikker som fettransplantasjon og vevsforstersterkning med nett i kombinasjon med annen brystkirurgi, for individuell tilpassing og for å oppnå best mulig resultat.

Dr. Haga har og bred erfaring innen kroppsmodellerende inngrep (bukplastikk, armplastikk, lårplastikk), liposculpture og fettransplantasjon. Disse formene for inngrep går ut på å stramme opp løs hud, forme eller gjenskape kroppens fasong, for et naturlig resultat med penest mulig arr.

Les erfaringer om Dr. Haga på legelisten.

 

Ansiktskirurgi med fokus på øyne

Videre er Dr. Haga og spesialist innen ansiktskirurgi med fokus på øyne. Spesielt interesserer hun seg for kirurgi av Asiatiske øyelokk. På grunn av ulikheter i øyelokkets anatomi og særtrekk, er dette en svært krevende form for øyelokks kirurgi som svært få klinikker i Norge tilbyr behandling for i dag.

Dr. Haga elsker å fokusere på de små detaljene, og kan tilby blant annet korrigering av øyelokkfold, samtidig som hun ivaretar det asiatiske særpreget.

 

God kommunikasjon gir gode resultater

Kommer du til Dr. Haga vil bli godt ivaretatt som pasient under hele prosessen. Hun er opptatt av å formidle alle aspekter rundt en operasjon på en informativ og trygg måte ved å avsette god tid til hver konsultasjon. Mette mener at å ha god kontakt med sine pasienter er viktig for å oppnå gode resultater av kirurgi.

 

NFEP og Clinical Management Group

Dr. Haga er en aktiv foredragsholder, samt har sittet i styret for Norsk Foreningen for Estetisk Plastikkirurgi (NFEP) i 4 år. Hun er og representant for Clinical Management Group i Akademikliniken. Denne gruppen jobber i bindeleddet mellom kirurger og ledelse/styret for å sikre at man ivaretar medisinske hensyn i vår virksomhet.

 

Akademikliniken Ullevål

Har du spørsmål eller vurderer kirurgiske inngrep kan du kontakte Akademikliniken avd. Ullevål på telefon 22581710. Du kan og når som helst booke konsultasjonstime til våre kirurger via vår webbooking.

 

WEBBOOKING

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/