Plastikkirurg Mette Haga - Akademikliniken

Publisert 2017-10-17

Plastikkirurg Mette Haga

Mette Haga

På Akademiklinikens sykehus på Ullevål vil du treffe vår spesialist innen plastikkirurgi, Dr. Mette Haga. Hun har over 20 års kirurgisk erfaring, hvorav 10 år er innen privat plastikkirurgi. Hennes spesialitet er blant annet brystkirurgi og brystrekonstruksjon, og hun har svært bred erfaring med inngrep som brystløft, brystreduksjon, korreksjon av asymmetri og spesielle brystfasonger. I tillegg benytter hun teknikker som fettransplantasjon og vevsforstersterkning med nett i kombinasjon med annen brystkirurgi, for individuell tilpassing og for å oppnå best mulig resultat.

Akademikliniken er kjent for sin måte å utføre byrstreduksjon, kalt vertikal teknikk. Teknikken innebærer at operasjonstid kortes ned, faren for komplikasjoner reduseres, redusere størrelse og gi brystet et løft, i tillegg til å danne minst mulig arr.

Dr. Haga har og bred erfaring innen kroppsmodellerende inngrep (bukplastikk, armplastikk, lårplastikk), liposculpture og fettransplantasjon. Disse formene for inngrep går ut på å stramme opp løs hud, forme eller gjenskape kroppens fasong, for et naturlig resultat med penest mulig arr.

Videre er Dr. Haga og spesialist innen ansiktskirurgi med fokus på øyne. Spesielt interesserer hun seg for kirurgi av Asiatiske øyelokk. På grunn av ulikheter i øyelokkets anatomi og særtrekk, er dette en svært krevende form for øyelokks kirurgi som svært få klinikker i Norge tilbyr behandling for i dag. Dr. Haga elsker å fokusere på de små detaljene, og kan tilby blant annet korrigering av øyelokkfold, samtidig som hun ivaretar det asiatiske særpreget.

Kommer du til Dr. Haga vil bli godt ivaretatt som pasient under hele prosessen. Hun er opptatt av å formidle alle aspekter rundt en operasjon på en informativ og trygg måte ved å avsette god tid til hver konsultasjon. Mette mener at å ha god kontakt med sine pasienter er viktig for å oppnå gode resultater av kirurgi.

Dr. Haga er en aktiv foredragsholder, samt har sittet i styret for Foreningen for Estetisk plastikkirurgi i 4 år. Hun er og representant for Clinical Management Group i Akademikliniken. Denne gruppen jobber i bindeleddet mellom kirurger og ledelse/styret for å sikre at man ivaretar medisinske hensyn i vår virksomhet.

Har du spørsmål eller vurderer kirurgiske inngrep kan du kontakte Akademikliniken avd. Ullevål på telefon 22581710. Du kan og når som helst booke konsultasjonstime til våre kirurger via vår webbooking.