Publisert 2019-04-03

MotivaHybrid

 

WEBBOOKING

 

MotivaHybrid kan være et alternativ for deg hvis du tenker på en forandret form og / eller størrelse på brystene. Under operasjonen kombinerer man bruk av  implantater og eget kroppsvev (fettransplantasjon). Det som skiller MotivaHybrid fra en vanlig fettransplantasjon med implantater er at standardiserte systemer for rensing av fettet, så vel som for injeksjon av fettet uten å kunne skade implantatene blir brukt. Under konsultasjon hos en av våre kirurger gjøres vanligvis en Vectra 3D-scanning for å møte forventningene på best mulig måte.

 

Les mer om brystforstørrelse her>

 

 

 

Hvorfor MotivaHybrid?

  • Balanse mellom kroppsvev og implantat (et mindre implantat gir mindre vekt på bryst, men gir allikevel muligheten til å oppnå ønsket volum)
  • Resultat som ikke kan oppnås ved å kun benytte implantater(øke øvre stolpe, fjern implantatkanter eller for eksempel for bygge opp kløft)
  • Redusere små asymmetrier mellom brystene
  • Et svært naturlig resultat, hvor kirurgen benytter ditt eget kroppsvev som dekker implantatet på best mulig måte
  • Et resultat basert og tilpasset til dine ønsker og ditt behov

 

 

 

Akademikliniken – spesialister på brystkirurgi

 

Akademikliniken har med plastikkirurg Dr. Per Hedén i spissen utviklet en metode for brystforstørrelse som i dag anses for å være den fremste metoden innen internasjonal brystforstørrelseskirurgi. AK-metoden tar sikte på å tilpasse protesen til din kropp, etter dine ønsker og behov.

AK-metoden er utviklet for å minimere risiko for komplikasjoner. Dette gir deg de beste forutsetningene for et godt og varig resultat. Her kan du lese om Dr. Mette Haga – spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på bryst-, mage og figurformende inngrep.

 

Ønsker du time til konsultasjon hos en av våre plastikkiurger?

Time kan bookes her>

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/