Publisert 2018-01-18

Full fart på operasjonssalen

Det er full fart på alle operasjonssalene på vår klinikk på Ullevål, om dagen.

Hospiterende plastikkirurg Harald, plastikkirurg Bjørn og operasjonssykepleier Mona.

Her på operasjonssal nr 1, er hospiterende plastikkirurg Harald, plastikkirurg Bjørn og operasjonssykepleier Mona i full gang med en Facelift.

Visste du at vi utfører mange Facelift operasjoner, og har mange års erfaring?

Vi benytter AK-metoden, hvor din trygghet og sikkerhet står i fokus hos oss. Ved en Facelift operasjon hos oss, så forekommer infeksjoner svært sjelden. Dette har med vår trygge AK-metode, som setter din sikkerhet og trygghet i fokus under hele prosessen.

Vurderer du en Facelift, eller annen ansikt kirurgi? Book en konsultasjon med en av våre dyktige plastikkirurger Mette Haga eller Bjørn Tvedt, så vil de være behjelpelig med å finne det som er best for deg.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.