Publisert 2015-06-26

Film om forventninger til resultat ved plastisk kirurgi

En av de viktigste kvalitetene til en spesialist i estetisk plastikk kirurgi er å håndtere pasientenes forventninger til resultatet. Vår erfaring er at uansett for teknisk vellykket operasjonen har vært og hvor god kvalitet resultatet har estetisk så spiller det ingen rolle hvis pasienten hadde andre forventninger til operasjonen og resultatet.

Vi kan nærmest si at vi driver i feltet psykokirurgi, det vil si at suksessen i alt vi gjør er knyttet opp til pasientens eget kroppsbilde. Og betydningen de vurderer kroppsbildet sitt har for livskvalitet, selvfølelse og velvære. I denne videoen forteller vi mer om hvor viktig det er å ha rette forventninger til plastisk kirurgi.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.