Publisert 2016-11-29

Film om brystimplantat

Den vanligste metoden for brystforstørring er bruk av brystimplantat. Når du kommer for en konsultasjon til Akademikliniken, vil vi se på utgangspunktet ditt i forhold til vevstype og brystfasong, samt hvilke ønsker du har i forhold til volumforandring.

Brystimplantat i rund- og dråpeform

Implantatene finnes både i rund form og dråpeform/anatomisk form. Den runde gir generelt sett et rundere og fyldigere bryst, spesielt med tanke på den øvrige delen av brystet. Dråpeformede implantatet gir et mer naturlig bryst som har  mer fylde og dybde i brystet – under brystvorten.

Dr. Mette Haga er spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på bryst-, mage og figurformende inngrep. For å oppnå et best mulig estetisk resultat, er det viktig å planlegge foreløpet etter operasjonen. Dette med tanke på når du er tilbake i jobb, dine daglige aktiviteter, og spesielt med tanke på trening. Vi informerer deg om dette på forhånd slik at du har minst mulighet for komplikasjoner, og kan oppnå best mulig resultat.

Kontakt Akademikliniken i dag ved ytterligere spørsmål!