Publisert 2016-11-29

Film om brystimplantat

Den vanligste metoden for brystforstørring er bruk av brystimplantat. Når du kommer for en konsultasjon til Akademikliniken, vil vi se på utgangspunktet ditt i forhold til vevstype og brystfasong, samt hvilke ønsker du har i forhold til volumforandring.

Brystimplantat i rund- og dråpeform

Implantatene finnes både i rund form og dråpeform/anatomisk form. Den runde gir generelt sett et rundere og fyldigere bryst, spesielt med tanke på den øvrige delen av brystet. Dråpeformede implantatet gir et mer naturlig bryst som har  mer fylde og dybde i brystet – under brystvorten.

Dr. Mette Haga er spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på bryst-, mage og figurformende inngrep. For å oppnå et best mulig estetisk resultat, er det viktig å planlegge foreløpet etter operasjonen. Dette med tanke på når du er tilbake i jobb, dine daglige aktiviteter, og spesielt med tanke på trening. Vi informerer deg om dette på forhånd slik at du har minst mulighet for komplikasjoner, og kan oppnå best mulig resultat.

Kontakt Akademikliniken i dag ved ytterligere spørsmål!

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/