Publisert 2017-10-26

European Academy of Facial Plastic Surgery

Bjørn Tvedt Plastikkirurg

Vår plastikkirurg Bjørn Tvedt har flere års erfaring med Crotonpeel, som er en dyp peel som gir dramatiske resultater på oppstramming og utbedring av ansiktshud.
Han ble invitert til å holde foredrag for sine kolleger in European Academy of Facial Plastic Surgery, der han er medlem.
Bjørn Porto 2017

Bjørn i aksjon med sitt innlegg

Han holdt også innlegg om Buccal Fat Pad reduction (Bichat fat pad) – et inngrep som han gjør hos noen av hans pasienter.   I tillegg til vanlige kongressdeltagere ble kongressen kringkastet til ansiktskirurger i hele verden via Skype.  Akademiklinikens leger er kjent for å ligge i fremkant i utviklingen av kosmetisk kirurgi og medisin og er derfor ettertraktede foredragsholdere innen vårt fagfelt.
Programmet

Programmet, som viser mange av verdens dyktigste ansikt og nese kirurger

Plakaten

Plakaten for eventet

Porto 2017

Alle de internasjonale plastikk kirurgene, som holdt foredrag om ansikt og nese kirurgi

En hyggelig avslutning, for alle de ekspertene innen ansikt og nese plastikkirurgi.

Ta turen innom vår klinikk på Ullevål, om du ønsker å se før- og etterbilder av Crotonpeel eller Buccal Fat Pad reduction (Bichat fat pad). Har du andre spørsmål, er du hjertelig velkommen til å booke en konsultasjonstime online, eller ringe oss på 22 58 17 10.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.