European Academy of Facial Plastic Surgery - Akademikliniken

Publisert 2017-10-26

European Academy of Facial Plastic Surgery

Bjørn Tvedt Plastikkirurg

Vår plastikkirurg Bjørn Tvedt har flere års erfaring med Crotonpeel, som er en dyp peel som gir dramatiske resultater på oppstramming og utbedring av ansiktshud.
Han ble invitert til å holde foredrag for sine kolleger in European Academy of Facial Plastic Surgery, der han er medlem.
Bjørn Porto 2017

Bjørn i aksjon med sitt innlegg

Han holdt også innlegg om Buccal Fat Pad reduction (Bichat fat pad) – et inngrep som han gjør hos noen av hans pasienter.   I tillegg til vanlige kongressdeltagere ble kongressen kringkastet til ansiktskirurger i hele verden via Skype.  Akademiklinikens leger er kjent for å ligge i fremkant i utviklingen av kosmetisk kirurgi og medisin og er derfor ettertraktede foredragsholdere innen vårt fagfelt.
Programmet

Programmet, som viser mange av verdens dyktigste ansikt og nese kirurger

Plakaten

Plakaten for eventet

Porto 2017

Alle de internasjonale plastikk kirurgene, som holdt foredrag om ansikt og nese kirurgi

En hyggelig avslutning, for alle de ekspertene innen ansikt og nese plastikkirurgi.

Ta turen innom vår klinikk på Ullevål, om du ønsker å se før- og etterbilder av Crotonpeel eller Buccal Fat Pad reduction (Bichat fat pad). Har du andre spørsmål, er du hjertelig velkommen til å booke en konsultasjonstime online, eller ringe oss på 22 58 17 10.