Publisert 2016-11-29

Dermapen – Micro-Needling

Dermapen er en Micro-Needling behandling som ved hjelp av små nåler lager kanaler ned i huden for å sette i gang prosesser. Eksempelvis stimulere Kollagen og Elastin, eller sette i gang vekstfaktorproduksjon. Behandlingen passer alle, både menn og kvinner, men vi anbefaler at du er over 18 år.

Dermapen kan behandle ulike hudproblemer

Hudproblemer som kan behandles er fine linjer, arr og rynker, til store porer, aktiv akne og gusten hud. Ingen alvorlige bivirkninger, men kan bli litt rød og hoven.

Slik gjennomføres behandlinger:

1. Ansiktet blir renset helt for sminke
  2. Spriter ned huden og legger på et serum
  3. Benytter Dermapen til å sluse ned serumet i huden
  4. Tørker av og renser godt etter at selve behandlingen er ferdig
  5. Avslutter med å legge på en fuktgivende og beroligende maske

Kontakt oss i dag ved spørsmål om behandlingen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.