Publisert 2016-11-29

Dermapen – Micro-Needling

Dermapen er en Micro-Needling behandling som ved hjelp av små nåler lager kanaler ned i huden for å sette i gang prosesser. Eksempelvis stimulere Kollagen og Elastin, eller sette i gang vekstfaktorproduksjon. Behandlingen passer alle, både menn og kvinner, men vi anbefaler at du er over 18 år.

Dermapen kan behandle ulike hudproblemer

Hudproblemer som kan behandles er fine linjer, arr og rynker, til store porer, aktiv akne og gusten hud. Ingen alvorlige bivirkninger, men kan bli litt rød og hoven.

Slik gjennomføres behandlinger:

1. Ansiktet blir renset helt for sminke
  2. Spriter ned huden og legger på et serum
  3. Benytter Dermapen til å sluse ned serumet i huden
  4. Tørker av og renser godt etter at selve behandlingen er ferdig
  5. Avslutter med å legge på en fuktgivende og beroligende maske

Kontakt oss i dag ved spørsmål om behandlingen!