Publisert 2018-08-28

Brystkirurgi med bruk av TIGR Mesh

Akademikliniken – Norges fremste klinikk innen avansert kosmetisk brystkirurgi

WEBBOOKING

Akademikliniken har gjennom 27 års erfaring satt standarden for utviklingen innen moderne brystkirurgi. Våre metoder utviklet ved Akademikliniken er anerkjente og benyttes av kirurger i hele verden.

For pasienter som har hatt implantater i brystene over flere år, eller av andre årsaker har løst brystvev, kan det være behov for en ekstra forsterkning av brystvevet om man ønsker en brystfortørrelse med implantat.  Om man har tynt vev og legger inn implantat kan hud og kjertelvev tøyes, og brystene utvikle heng som følge av tyngden av implantatet. Dette kan føre til et lite holdbart og mindre vellykket resultat.

TIGR MESH

Hos Akademikliniken tilbyr vi en unik kompetanse ved bruk av TIGR MESH. Dette er en banebrytende utvikling for å styrke og bygge opp brystvevet. Ved å benytte TIGR MESH har vi en unik mulighet til å styrke eget vev og bidra til et godt og holdbart sluttresultat.

TIGR MESH

Les mer om brystkirurgi>

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon hos en erfaren plastikkirurg. Under konsultasjonen vil du få en grundig vurdering og informasjon om hvilke metoder som vil være best egnet for at du skal få et så godt og varig resultat som mulig.

WEBBOOKING