Brystkirurgi med bruk av vevsforsterkelse

Brystkirurgi med bruk av vevsforsterkelse

AKADEMIKLINIKEN- NORGES FREMSTE KLINIKK INNEN AVANSERT KOSMETISK BRYSTKIRURGI

WEBBOOKING

Akademikliniken har gjennom 27 års erfaring satt standarden for utviklingen innen moderne brystkirurgi. Våre metoder utviklet ved Akademikliniken er anerkjente og benyttes av kirurger i hele verden.

For pasienter som har hatt implantater i brystene over flere år, eller av andre årsaker har løst brystvev, kan det være behov for en ekstra forsterkning av brystvevet om man ønsker en brystfortørrelse med implantat.  Om man har tynt vev og legger inn implantat kan hud og kjertelvev tøyes, og brystene utvikle heng som følge av tyngden av implantatet.

brystkirurgi

Hos Akademikliniken tilbyr vi en unik kompetanse ved bruk av TGR MESH. Dette er en banebrytende utvikling for å styrke og bygge opp brystvevet. Ved å benytte TIGR MESH har vi en unik mulighet til å styrke eget vev og bidra til et bedre sluttresultat.

Brystkirurgi

Vil du vite mer om brystkirurgi? Les her

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon hos en erfaren brystkirurg. Du vil da få en grundig vurdering og informasjon om hvilke metoder som vil være best egnet for at du skal få et godt og varig resultat.

WEBBOOKING