Publisert 2018-08-28

Brystkirurgi med bruk av TIGR Mesh

Akademikliniken – Norges fremste klinikk innen avansert kosmetisk brystkirurgi

 

WEBBOOKING

 

Akademikliniken har gjennom 27 års erfaring satt standarden for utviklingen innen moderne brystkirurgi. Våre metoder utviklet ved Akademikliniken er anerkjente og benyttes av kirurger i hele verden.

For pasienter som har hatt implantater i brystene over flere år, eller av andre årsaker har løst brystvev, kan det være behov for en ekstra forsterkning av brystvevet om man ønsker en brystfortørrelse med implantat.  Om man har tynt vev og legger inn implantat kan hud og kjertelvev tøyes, og brystene utvikle heng som følge av tyngden av implantatet. Dette kan føre til et lite holdbart og mindre vellykket resultat.

 

TIGR MESH

 

Hos Akademikliniken tilbyr vi en unik kompetanse ved bruk av TIGR MESH. Dette er en banebrytende utvikling for å styrke og bygge opp brystvevet. Ved å benytte TIGR MESH har vi en unik mulighet til å styrke eget vev og bidra til et godt og holdbart sluttresultat.

Les mer om brystkirurgi>

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon hos en erfaren plastikkirurg. Under konsultasjonen vil du få en grundig vurdering og informasjon om hvilke metoder som vil være best egnet for at du skal få et så godt og varig resultat som mulig. Her kan du lese mer om Dr. Mette Haga som er spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på bryst-, mage og figurformende inngrep.

 

WEBBOOKING

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/