Publisert 2017-05-04

Belkyra – injeksjonsbehandling som reduserer dobbelthake

BelkyraBelkyra er det første godkjente legemiddel  til behandling av uønsket fett under haken i form av en dobbelt hake.

Ta kontakt med vår klinikk på Ullevål for mer informasjon.
Vi tilbyr også filler i hake.

Hvorfor Belkyra?

• Behandlingen ødelegger fettcellene permanent under haken, og gir en mer markert profil.
• Ingen operasjon er nødvendig.
• Mange opplever en synlig forbedring av hakeprofilen allerede etter 2 behandlinger.
• En behandling tar 15-20 minutter.
• Når ønsket resultat er oppnådd, er det som oftes ikke behov for en re-behandling, da fettreduksjonen er permanent.

Hvorfor får du en dobbelthake?

Dobbelthake kan ha mange årsaker, så som aldring, genetikk eller vektøkning.

Bestill konsultasjon her

Lagre