Publisert 2017-10-30

Nordlys på Smestad

Vår klinikk Smestad har oppgradert sin laser maskin

Ellipse Nordlys er utstyrt med SWT® teknologi (kortpulsteknologi) som gir enda bedre resultater på pigmenter, sprengte blodkar, diffus rødme, rosacea, fjerning av uønsket hårvekst og generell hudforyngelse.

Rødhet

Rødhet FØR behandling

Rødhet ETTER behandling

Sprengte blodkar

Sprengte blodkar FØR behandling

Sprengte blodkar ETTER behandling

Pigmentflekker

Pigment flekker FØR behandling

Pigment flekker ETTER behandling

Lurer du på om Nordlys kan passe for deg? Vår kosmetiske sykepleiere tilbyr gratis konsultasjon.

Book din konsultasjonstime online, eller ved å ringe 22 06 00 03.

WEBBOOKING

Velkommen!