Publisert 2019-05-29

Beauty Through Science – 5.–8. juni

beauty trough science

5.-8. juni avholder Akademikliniken Beauty Through Science i Stockholm for 15. gang. Fra en spe oppstart med fokus på brystimplantater i 2002, har nå kongressen utviklet seg til å bli en av de mest anerkjente i Europa med mer enn 800 deltagere fra mer enn 50 land.

Under BTS er det stort fokus på vitenskapelig tilnærming til den estetiske bransjen. Forelesninger om plastisk kirurgi, injeksjons- og hudbehandlinger med anerkjente forelesere og live operasjoner er bare noe av de deltagerene under årets kongress kan vente seg.

 

 

I år reiser noen av Akademiklinikens dyktige plastikkirurger og sykepleier ned for noen dager med faglig påfyll.

Følg med på Instagram @akademiklinikennorge for å få et innblikk underveis.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/