Publisert 2019-05-29

Beauty Through Science – 5.–8. juni

beauty trough science

5.-8. juni avholder Akademikliniken Beauty Through Science i Stockholm for 15. gang. Fra en spe oppstart med fokus på brystimplantater i 2002, har nå kongressen utviklet seg til å bli en av de mest anerkjente i Europa med mer enn 800 deltagere fra mer enn 50 land.

Under BTS er det stort fokus på vitenskapelig tilnærming til den estetiske bransjen. Forelesninger om plastisk kirurgi, injeksjons- og hudbehandlinger med anerkjente forelesere og live operasjoner er bare noe av de deltagerene under årets kongress kan vente seg.

I år reiser noen av Akademiklinikens dyktige plastikkirurger og sykepleier ned for noen dager med faglig påfyll.

Følg med på Instagram @akademiklinikennorge for å få et innblikk underveis.