Aktiv helg for Akademikliniken - Akademikliniken

Publisert 2017-10-14

Aktiv helg for Akademikliniken

Denne helgen vil du finne Hanne Kristine og Julie på Tara weekend stand. Er du i nærheten, så er du hjertelig velkommen innom vår stand. Her vil du få høre mer om vårt behandlingstilbud og produktserier.

Akademikliniken sover aldri. Vi er alltid våken for ny kunnskap og forskning. Denne helgen har Klinikksjefen vår Rolf vært hos Senzie akademiet, og fått veiledning av anerkjente Kieren Bong. Han har fått masse ny kunnskap om kosmetisk sykepleie, komplikasjoner, kvalitet, pasient relasjon og innen injeksjonsteknikker.

Rolf setter injeksjoner.

Rolf, får gode instruksjoner av Kieren Bong.

Har du spørsmål rundt våre injeksjons- og laserbehandlinger, eller produkter. Ta gjerne å bestill en konsultasjonstime med en kosmetisk sykepleier hos oss. Online booking øverst på siden, eller ring oss for å bestille time. Vi har også kosmetisk kirurgi på Ullevål, og det er bare å benytte seg av samme online booking systemet eller ta kontakt på telefon.