Publisert 2017-10-14

Aktiv helg for Akademikliniken

Denne helgen vil du finne Hanne Kristine og Julie på Tara weekend stand. Er du i nærheten, så er du hjertelig velkommen innom vår stand. Her vil du få høre mer om vårt behandlingstilbud og produktserier.

Akademikliniken sover aldri. Vi er alltid våken for ny kunnskap og forskning. Denne helgen har Klinikksjefen vår Rolf vært hos Senzie akademiet, og fått veiledning av anerkjente Kieren Bong. Han har fått masse ny kunnskap om kosmetisk sykepleie, komplikasjoner, kvalitet, pasient relasjon og innen injeksjonsteknikker.

Rolf setter injeksjoner.

Rolf, får gode instruksjoner av Kieren Bong.

Har du spørsmål rundt våre injeksjons- og laserbehandlinger, eller produkter. Ta gjerne å bestill en konsultasjonstime med en kosmetisk sykepleier hos oss. Online booking øverst på siden, eller ring oss for å bestille time. Vi har også kosmetisk kirurgi på Ullevål, og det er bare å benytte seg av samme online booking systemet eller ta kontakt på telefon.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.