Publisert 2013-12-03

AKADEMIKLINIKEN STØTTER UNICEF SITT ARBEIDE PÅ FILIPPINENE, og de trenger fremdeles vår hjelp.

Når katastrofer rammer, er det oftest barna det går mest utover, slik er det også etter tyfonens herjinger på Filippinene.

Akademikliniken har ønsket å vise sin støtte, og har gitt ca 300,- pr arbeidstager som tilsvarer 100.000,- til Unicef sitt arbeid.

På den måten bidrar vi, gjennom Unicef, med rent vann, medisiner og tak over hodet, og er indirekte med på å redde liv.

Vi oppfordrer alle til å å støtte Unicef sitt arbeid. Les her hvordan du kan bidra til Unicef sitt arbeid rundt omkring i verden.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/