AKADEMIKLINIKEN STØTTER UNICEF SITT ARBEIDE PÅ FILIPPINENE, og de trenger fremdeles vår hjelp. - Akademikliniken

Publisert 2013-12-03

Når katastrofer rammer, er det oftest barna det går mest utover, slik er det også etter tyfonens herjinger på Filippinene.

Akademikliniken har ønsket å vise sin støtte, og har gitt ca 300,- pr arbeidstager som tilsvarer 100.000,- til Unicef sitt arbeid.

På den måten bidrar vi, gjennom Unicef, med rent vann, medisiner og tak over hodet, og er indirekte med på å redde liv.

Vi oppfordrer alle til å å støtte Unicef sitt arbeid. Les her hvordan du kan bidra til Unicef sitt arbeid rundt omkring i verden.