Publisert 2013-12-03

AKADEMIKLINIKEN STØTTER UNICEF SITT ARBEIDE PÅ FILIPPINENE, og de trenger fremdeles vår hjelp.

Når katastrofer rammer, er det oftest barna det går mest utover, slik er det også etter tyfonens herjinger på Filippinene.

Akademikliniken har ønsket å vise sin støtte, og har gitt ca 300,- pr arbeidstager som tilsvarer 100.000,- til Unicef sitt arbeid.

På den måten bidrar vi, gjennom Unicef, med rent vann, medisiner og tak over hodet, og er indirekte med på å redde liv.

Vi oppfordrer alle til å å støtte Unicef sitt arbeid. Les her hvordan du kan bidra til Unicef sitt arbeid rundt omkring i verden.