Publisert 2021-11-07

11. november: Kundekveld hos Akademikliniken Skin Center Bergen

• Hege fra Hudhelse kommer og snakker om ZO produkter og hud
  • Charlotte fra Mabo salong kommer og forteller om sine behandlinger.
  • Alexandra som driver instaprofilen @haiir.help og jobber for Ramsvik frisører kommer og viser styling av hår.
  • 10% rabatt på ZO produkter denne kvelden.
  • 20% rabatt på alle behandlinger som blir booket denne kvelden.
  • Lett servering
  • Utlodning av behandling fra Mabo salong.
  • Goodiebags

Inngang kr 50,-. Aldersgrense 18 år.

Påmelding: bergen@akademikliniken.no eller ring 55 32 80 98

Klem fra  Elisabeth, Marte, Marit og Catherine.