Fødselsmerker

Fødselsmerker (leverflekker) viser seg som brune flekker i huden. Fødselsmerkene er som regel ufarlige, men de kan oppleves som sjenerende for svært mange.

De vanligste årsakene til at man ønsker å fjerne fødselsflekker:

  • Sjenerende for utseende
  • Irriterende plassering

Det finnes flere typer fødselsmerker og disse ser alle forskjellige ut. Vi kan fjerne fødselsflekker som er sjenerende, og vi har spesialsykepleiere og plastikkirurger som er spesialiserte på slike inngrep.

Dersom du har en flekk som klør, endrer form eller farge, så bør kan du ta kontakt med oss slik at vi kan sette opp en time hos en av våre erfarne spesialsykepleiere som kan ta en vurdering av din flekk. Vi engasjerer oss for at du skal kjenne deg trygg med dine beslutninger.

 

WEBBOOKING

Hva skjer før en fjerning av et fødselsmerke?

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er helt uforpliktende. Under denne konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid. Vi prater også om dine forventninger, og det blir god anledning til å stille spørsmål. Du må fylle ut et helseskjema, i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Hvis du velger å gå videre, bestiller vi en operasjonstid hos en av våre plastiske kirurger. Det er fint om du forbereder deg før operasjonen ved å holde deg i form og at du at du setter deg inn i hva som gjelder før, under og etter operasjonen.

Vi er alltid tilgjengelige til å svare på dine spørsmål.

Hvordan foregår en behandling?

Fødselsmerker bør skjæres bort. Dette skjer med lokalbedøvelse, og er et enkelt inngrep. Oftest må man sy noen sting, og de bruker å sitte på i én til to uker. Inngrepet gir et lite arr som er litt rødt i begynnelsen, men med tiden bleker det. Etter som våre leger har mange års erfaring innen plastisk kirurgi og hudbehandlinger, er de svært grundige når det gjelder å fjerne fødselsmerker med minst mulig arrdannelse. Når det gjelder pigmenteringer av typen solskader, er laserbehandling å foretrekke.

 

Etterbehandling

Etter behandling skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 30, samt unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Hos Akademikliniken får du god info om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.

Du kan lese mer om priser her.

WEBBOOKING

 

 

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/