brystkirurgi

Nordens ledende klinikk innen brystkirurgi

Akademikliniken har over 30 års erfaring med bryst og er en av Nordens ledende klinikk innen brystoperasjoner.  Vi tilbyr blant annet  brystforstørring med implantat , brystforstørrelse med eget fett,  brystreduksjon, brystløft, brystkirurgi med vevsforsterkelse og brystrekonstruksjon. Gjennom bred kompetanse og lang erfaring utdanner Akademikliniken kirurger fra hele verden.

 

Akademisnittet anerkjent operasjonsteknikk

Akademikliniken er i dag ansett av mange som en ledende aktør innen vårt fag, og har egenutviklede operasjonsteknikker som vi deler med andre plastikkirurger. Med vår egenutviklede metode, Akademisnittet, kan du være trygg på et optimalt sluttresultat. Operasjonen går raskere, noe som også reduserer risikoen for komplikasjoner. Teknikken tar utgangspunkt i kroppens fysiologiske utgangspunkt, og blir unikt for hvert inngrep. 

For å kunne gi deg et inntrykk av hvordan et sluttresultat etter en brystforstørring vil kunne bli, benytter vi Vectra 3D simulering. Vectra 3D simulering vil også kunne vise deg forskjellige resultater ved bruk at ulike protesetyper.

 

Dyktige kirurger som lytter og imøtekommer dine ønsker på best mulig måte

Vi har foruten dyktige kirurger innen plastisk kirurgi som bruker det nyeste innen teknologi og utstyr. Vi engasjerer oss for at du skal føle deg trygg med din beslutning. Uansett om man ønsker estetiske eller praktiske endringer, arbeider vi ut i fra din kropp, dine ønsker og dine forutsetninger for å gi deg behandling skreddersydd dine behov. Les mer om våre plastikkirurger og sjekk deres  vurderinger på Legelisten.no.

 

Praktisk informasjon om brystkirurgi

Vi tilbyr brystkirurgi i Oslo. Vår klinikk ligger i Sognsveien og er åpen mandag til fredag fra kl. 08 til kl. 16. Ring oss på 22 58 17 10 eller klikk på “Webbooking” for å bestille konsultasjon. Vi har lang erfaring med brystkirurgi. Du kan lese noen av våre pasienthistorier her.

Her kan du sjekke priser for de ulike brystkirurgier.

 

Innhold godkjent av: Bjørn Tvedt