Brystkirurgi i Oslo

Pris brystforstørrelse
 

Konsultasjon fra 625,-
Online konsultasjon fra 625,-
Second opinion (inngrep utført på annen klinikk) fra 1 875,-

 

Brystforstørrelse m/runde implantater fra 39 900,-
Brystforstørrelse m/anatomiske implantater fra 46 000,-
Brystforstørrelse m/B-lite fra 60 800,-
Brystforstørrelse m/fett fra 62 500,-
Brystforstørrelse med implantat + fett fra 57 800,-
Påfyll m/fett fra 25 900,-
Brystforstørrelse + brystløft, samtidig fra 69 600,-
Brystforstørrelse etter brystløft, innen et år fra 33 000,-

 

Bestill time

Vi utfører brystforstørrelse kun i Oslo. Priser på påfyll og sekundær operasjoner forutsetter at første operasjon er utført av Akademikliniken.

Pris brystløft og brystreduksjon
Konsultasjon fra 625,-
Online konsultasjon fra 625,-
Second opinion (inngrep utført på annen klinikk) fra 1 875,-

 

Brystløft, 2. gangs op. fra 46 000,-
Brystløft fra 49 500,-
Brystreduksjon fra 57 500,-

 

Bestill time

Vi utfører brystkirurgi kun i Oslo. Priser på 2. gangs operasjoner forutsetter at første operasjon er utført av Akademikliniken.

Pris brystrekonstruksjon

Hva koster brystløft?

Konsultasjon fra 625,-
Online konsultasjon fra 625,-
Second opinion (inngrep utført på annen klinikk) fra 1 875,-

 

Brystrekonstruksjon Pris etter avtale
Rekonstruksjon brystvorte fra 22 000,-
Innsunkne brystvorter fra 17 700,-
Brystrekonstruksjon Etter avtale

 

Bestill time

Vi utfører brystkirurgi kun i Oslo. Priser på 2. gangs operasjoner forutsetter at første operasjon er utført av Akademikliniken.

Vi utfører følgende brystoperasjoner i Oslo

Gjennom bred kompetanse og mer enn 30 års erfaring utdanner Akademikliniken kirurger fra hele verden og er en av Nordens ledende klinikker innen brystoperasjoner.

Erfaring brystreduksjon

«Mette Haga er både profesjonell og imøtekommende. Hun lyttet til meg, forklarte alt og hadde god oppfølging. Jeg foretok en brystreduksjon, og man kan på mange måter si at hun gjorde livet mitt bedre. Jeg har nesten ikke arr, og resultatet er fantastisk. Anbefales varmt.»

«Resultatet er over all forventning – jeg gleder meg over at klærne ikke lenger «strutter» over brystene, eller at jeg ikke får kneppet igjen bluser og jakker... Men nå er blusen kneppet og oppi buksa, og jeg føler meg fin!...For meg, og helt sikkert mange flere der ute, har dette betydning for velvære og helse. Jeg var plaget med sopp og lukt - noe du ikke snakker med andre om, samt rygg- og nakkeproblemer...»

Erfaring brystløft

«Etter å ha vært plaget med slappe bryster i flere år, fikk utført et brystløft hos Akademikliniken. Jeg hadde gått og tenkt på å ta et brystløft i flere år. Det at jeg nå endelig har fått gjort det, gjør meg veldig glad. Resultatet ser veldig bra ut, og kirurgen, anestesilegen og resten av teamet der var superhyggelige og fikk meg til å føle meg veldig trygg. Utrolig glad og fornøyd.»

Fra legelisten.no

Hvordan få mer volum i brystene?


Øke volumet med implantat?

Brystforstørrelse med implantat bygger volum i brystene ved å legge inn proteser av silikon eller saltvann. Vi bruker kun godkjente og veldokumenterte implantater.

Les mer

Proteseskift?

Eldre proteser/implantater kan forandre brystfasongen eller danne en hard kapsel som kan gi smerter og ubehag, når disse skiftes ut kalles det for sekundær brystforstørrelse.

Les mer

Øke volumet med fett

Brystforstørrelse med fett bygger volum med  å transplanterer kroppens eget fett til brystet. Den viktigste forutsetningen er at man har gode områder å høste fett fra andre steder på kroppen.

Les mer

Hva er brystreduksjon?

Inngrepet reduserer volum og tyngde av brystene, strammer opp huden og løfter brystvorten. Brystene blir mindre og får en naturlig rundere form.

Les mer

Hva er brystløft?

Inngrepet strammer opp huden, løfter og reduserer størrelsen på brystvorten og skaper en rundere brystfasong der ditt eget vev bevares.

Les mer

Inndratte brystvorter?

Årsaken til innsunkne brystvorter er for stramme og korte bindevevsstrimler i brystet. Vi har spesialister som kan justere innsunkne brystvorter.

Les mer

Erfaring brystrekonstruksjon

 

– Godt ivaretatt, både i forhold til ønsker og betryggelse.

«Både på første konsultasjon og på operasjonsdagen følte jeg meg godt ivaretatt, både i forhold til ønsker og betryggelse. Kirurgen hos Akademikliniken er en kunstner på å rekonstruere bryst, og jeg er ikke annet enn superfornøyd med størrelse og fasong. Brystene mine er straks ett år gamle, og de blir bare bedre og bedre. Tenkte det var fint med en vurdering der det har fått gått litt tid og man ser sluttresultatet og fremdeles kan si at man er superfornøyd! Ingen komplikasjoner med selve operasjonen, og jeg har fått gode råd, svar og oppfølging når det har trengtes. De er superflinke på sårbehandling og service også. Anbefales på det sterkeste!»

 

Fra legelisten

Hva er tubulære bryst?

Tubulære bryst eller tuberøse bryst er en utviklingsforstyrrelse i brystvevet som gir bryster med avvikende brystform. Årsaken til denne brystfasongen, er at bindevevet i brystet er stramt og gir en manglende kjertelutvikling i deler eller hele. Det finnes ulike grader av hvor mye av brystet er affisert. Det finnes mange varianter av tubulære bryst, og behandlingen av dette vil derfor tilpasses individuelt. Les mer

 

AK - metoden – verdensanerkjent  operasjonsteknikk

AK - metoden er den første matematiske operasjonsteknikken som gjennom målinger av brystets anatomi og analyser av brystets vev, kjertler og hudens elastisitet regner ut den riktige plasseringen av implantatet som resulterer i ønsket resultat og et naturlig utseende. Utregningene hjelper også til å finne det optimale implantatet hva gjelder form, størrelse, dimensjoner og viskositet (hardhet – hvor mykt eller hardt implantat man burde bruke). Metoden sikrer riktig plassering av best egnet implantat for mest naturlig utseende hvor snittet blir skjult i brystfolden, nøyaktig i underkanten av det nye implantatet hvor det vil være minst synlig.

Allerede i 2002 utførte Per Hedén inngrep med den nye metoden, og siden har leger fra hele verden reist til Akademikliniken for å lære seg denne teknikken. Dette er en teknikk som gir kortere operasjonstid, minimalt med komplikasjoner og reoperasjoner og resultatet blir som planlagt. Les mer

 

Brystendring etter graviditet?

Mange opplever at brystene endrer form etter graviditet og amming. Her kan du lese mer om brystoperasjoner etter graviditet.

3D simulering av brystforstørrelse

Akademikliniken var første klinikk i Norden som tilbød sine pasienter 3D-simulering under konsultasjon for brystforstørrelse. Med hjelp av 3D-simulering blir det enkelt for våre kirurger å vise deg et mulig resultat av brystforstørrelsen. Bildet kan roteres 360 grader, slik at du kan se det forventede resultatet fra alle vinkler. Vi kan og vise forskjellige typer implantat, i både forskjellig størrelse og projeksjon. Slik kan du enkelt komme frem til det resultatet som føles riktig for deg i samråd med din kirurg. 3D-simulering inngår alltid i prisen for en brystforstørrelse med implantat hos oss. Metoden vi benytter oss av heter Vectra 3D Precision Light, og er et av de mest avanserte systemet på markedet.

Den første konsultasjonen

Den første konsultasjonen handler om å lytte til dine behov, ønsker og forventninger og sørge for at du har riktig informasjon og svar på det du måtte lure på. Du får blant annet informasjon om hvilke behandlinger som imøtekommer resultatet du ønsker, og hvilke forbedringer du kan forvente deg.

 

Før- og etterbilder – brystkirurgi

I henhold til markedsføringsloven er det ikke lov å vise før-og etterbilder av plastikkirurgiske inngrep. Altså kan vi ikke vise bilder tatt før inngrepet med resultatene etterpå. Du kan under den uforpliktende konsultasjonen hos plastikkirurg se før- og etterbilder hvor du har muligheten til å vurdere kirurgens estetikk og håndverk i tillegg til å få en forståelse av hva inngrepet innebærer.

 

Pasientkoordinator – din beste venn gjennom hele reisen

Etter konsultasjonen treffer du en av våre dyktige koordinatorer som jobber for at du skal føle deg trygg på avgjørelsen din og at du får den informasjonen du trenger. Bestemmer du deg for å gjennomføre operasjonen, booker du tid som passer, og får pasientavtalen og informasjon om inngrepet med deg hjem.
Kirurgi er en stor avgjørelse og det er viktig for oss at du er mest mulig forberedt og sikker i valget ditt. Ta kontakt om du lurer på noe, vi hjelper deg mer enn gjerne.

 

Utsettelse av operasjonen

Er du forkjølet, hoster, har feber eller mistanke om smitte, må du ringe oss slik at slik at vi kan vurdere om operasjonen må utsettes og en annen kan få din operasjonstid. Vi vil da trenge en legeerklæring fra din fastlege. Vi vil også vurdere hvorvidt en antibiotikakur eventuelt kan startes. Se øvrige betingelser for avbestilling «Pasientavtale ved operasjon».

Før operasjonen

Sett deg godt inn i informasjonen som du har fått om forberedelser, rutiner, tiden etter og eventuelle komplikasjoner.

Les mer om forberedelsene

På operasjonsdagen

Sammen med plastikkirurgen din går du gjennom de siste detaljene før operasjonen og kirurgen tar bilder av operasjonsmarkeringene.

Les mer om operasjonsdagen

Etter operasjonen

Det er vanlig med smerter,  hevelse og ømhet i ansiktet de første døgnene etter operasjonen.

Les mer om tiden etter operasjon

 

Hva er inkludert i prisen?

Hos Akademikliniken er observasjon etter operasjonen inkludert i prisen.  Du blir fulgt opp av sykepleier som passer godt på deg og sørger for riktig smertelindring. Dette reduserer også risiko for komplikasjoner som blodpropp og blødning betraktelig.  Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt i tiden etter operasjonen, derfor er det ingen begrensning for antall kontroller hos sykepleier den første tiden. Derimot er det én etterkontroll hos kirurgen din. Skulle det være behov for små korreksjon vil du sammen med kirurgen kunne bli enig om rammer for videre løp.   


   


   

   


   
   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/