Silikonimplantater med naturlig look

Plastikkirurgi, Brystforstørrelse

silikonpupper

Brystforstørrelse for å øke brystenes volum

De som ønsker brystimplantater for å øke størrelsen og konturen på brystene sine, har flere typer proteser å velge mellom. Operasjonen er aktuell for deg som av forskjellige årsaker føler at du har for små bryster eller kanskje opplever at brystene har mistet spenst, fasthet og volum. Dette kan skje etter for eksempel graviditet, vektnedgang, amming eller aldring.

Asymmetriske bryster kan også korrigeres med implantater.

Har du spørsmål om brystforstørrelse? Vi på Akademikliniken i Oslo står klare til å hjelpe deg!
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon.

 

Brystimplantater: Brystforstørrelse med silikonproteser

Den vanligste metoden for brystforstørrelse i Norge og ellers i verden er å bruke en protese av silikon. Det finnes flere ulike varianter og størrelser på silikonprotesene. Alle gir ulike resultater for hver enkelt person. Valg av protese bør alltid være basert på den enkelte kvinnens utgangspunkt og forutsetninger. Dette vil kirurgen gå igjennom med deg under konsultasjonen.

 

Brystforstørrelse med eget fett

Et alternativ til brystimplantater er brystforstørrelse der vi bruker kroppens eget fett. Kirurgen henter fett fra et sted på kroppen ved fettsuging og flyttere det deretter til brystene gjennom en fettransplantasjon. Dette krever at pasienten har områder på kroppen med nok fett som kan brukes. Pasienter som kun ønsker en liten volumøkning, vil kunne oppleve denne operasjonen som et godt alternativ. Brystforstørring med eget fett gir et naturlig resultat som føles mykt. Arret blir mindre enn ved brystforstørrelse med silikon.

 

Kombinasjon silikonprotese og fett – Hybrid

Ved denne operasjonen kombinerer vi silikonproteser med en fettransplantasjon. Inngrepet kalles noen ganger hybrid brystforstørrelse. Kroppsvevet dekker silikonprotesen og reduserer risikoen for at implantatkantene blir synlige.

 

Ønsker du brystimplantater? Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av Akademiklinikens erfarne spesialister i plastisk kirurgi.
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time online.