Plastisk kirurgi og andre behandlinger for menn

Injeksjoner, Plastikkirurgi

Akademikliniken har et bredt utvalg av behandlinger tilpasset menn. Hos oss tilbyr vi et unikt helhetskonsept: estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi, injeksjonsbehandlinger, laser og avansert medisinsk hudpleie.

I tillegg har vi vår egen hudpleieserie utviklet av dermatologer og plastikkirurger. Vår erfaring og kompetanse er din trygghet. De siste årene har mannlige pasienter som ønsker å gjøre ulike behandlinger økt betydelig.

Gynekomasti

Noen menn opplever at et  eller begge bryster vokser i størrelse, såkalt gynekomasti. Mange menn opplever dette som sjenerende og plagsomt. Operasjonen går ut på at kirurgen fjerner brystkjertelvev samt fjerner fett ved hjelp av fettsuging.

Øyelokkoperasjoner

Operasjoner på øvre og nedre øyelokk (tunge øyelokk og poser under øynene) er blant de vanligste inngrepene menn ønsker å få utført. Akademiklinikens kirurger har svært lang erfaring med disse operasjonene.

Panneløft

Panneløft utføres både på menn og kvinner. Ved et panneløft strammes huden i pannen, brynene løftes og de dype furer mellom øynene reduseres. Denne operasjonen gjennomføres som regel med kikkhullskirurgi. Snittene er bare et par centimeter lange og plasseres i hodebunnen.

Svettebehandling

Vi kan hjelpe å redusere hyperhidrose (overdreven svette) ved hjelp av injeksjoner som blokkerer nerveimpulsene til svettekjertelen og hemmer svetting. Vi kan behandle armhuler ved alle våre klinikker.

Hårfjerning

Vi arbeider med det mest effektive og gjennomprøvde hårfjerningsteknologien for permanent hårfjerning på markedet; Nordlys IPL. AK har mer enn 20 års erfaring innen hårfjerning med IPL.

Våre hudpleiere i Bergen og på Smestad i Oslo tilbyr og hårfjerning med voks.

Korrigering av ansiktsform/volumtap

Akademikliniken har blant landets mest erfarne behandlere innen behandling av volumtap, ansiktskontur og hudforyngelse av huden i ansiktet. Ved hjelp av hyaluronsyregelè som legges under huden, kan man tilbakeføre tapt volum i større eller mindre volumer for f.eks. korrigering av kjevelinjen eller bygge volum til kinnben eller hake. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, og  påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet.

Akademikliniken var den første i Norge til å korrigere uønsket fett under haken ved hjelp av injeksjoner.

Hud

Ved Akademikliniken har vi et bredt utvalg av hudbehandlinger og medisinsk hudpleie. Vi har lang og god erfaring med blant annet behandling av acne, acne arr, rosacea og solskadet hud. Kom gjerne innom på en uforpliktende hudkonsultasjon.

 

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre spesialister.
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon.