Plastisk kirurgi for å ta bort hudoverskudd etter kraftig vektreduksjon

Når man går kraftig ned i vekt, kan man få et påtagelig hudoverskudd. Det kan ytre seg i form av en hengende mage, slappe armer, lår eller rumpe. Man kan også kjenne seg belastet gjennom mindre påtagelige estetiske avvik, slik som en bulende mage eller det som kalles ridebukselår.

For å korrigere denne typen problemer kan vi tilby en rekke ulike inngrep, slik som for eksempel brystoperasjonerfettsuging, bukplastikksamt lår- og armplastikk. 

Din trygghet er viktig for oss, derfor vi alltid en konsultasjon føst. I løpet av det første konsultasjonsbesøket vil du treffe en av våre erfarende kirurger.

I samråd med deg, vil kirurgen gå igjennom hvilken behandlingsform som er best for å skape et utseende som stemmer overens med dine forutsetninger og forventninger.

 

WEBBOOKING

 

Hva skjer før en operasjon?

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er helt uforpliktende.

Under denne konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid. Vi prater også om dine forventninger, og det blir god anledning til å stille spørsmål.

Du må fylle ut et helseskjema, i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling.

Hvis du velger å gå videre, bestiller vi en operasjonstid hos en av våre plastiske kirurger. Det er fint om du forbereder deg før operasjonen ved å holde deg i form og at du at du setter deg inn i hva som gjelder før, under og etter operasjonen.

Vi er alltid tilgjengelige til å svare på dine spørsmål.

Hvordan foregår operasjonen?

Du forbereder deg best før operasjonen ved å holde deg i form og finne ut så mye som mulig om hva som gjelder før, under og etter operasjonen.

 

 

Hva skjer etter en operasjon av hudoverskudd etter vektreduksjon?

Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem.

Den første tiden anbefaler vi at du avstår fra trening og andre fysiske aktiviteter og holder det gående med rolige spaserturer. Husk likevel på å bruke solkrem med høy beskyttelsesfaktor i løpet av de første seks månedene.

Når du drar hjem etter en operasjon, får du et kort med oppfølgingstime med telefonnummer til klinikken og til den kirurgen som har gjennomført operasjonen, slik at du kan nå oss døgnet rundt.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, blant annet ut i fra omfanget av et inngrep og om du skal gjøre et kombinasjonsinngrep.

Du kan lese mer om priser for ulike operasjoner og behandlinger under hver klinikk.

Se priser for etter vektreduksjon >

Innhold godkjent av: Bjørn Tvedt