Konkurransedyktige priser | Akademikliniken

Våre priser

Prisen på en behandling avhenger av flere faktorer, slik som dine individuelle forutsetninger, omfanget av behandlingen, om det er et enkelt inngrep eller kombinasjonsbehandling, eller om du blir overført til oss fra andre helseforetak. Den endelige prisen for din behandling eller inngrep, er basert på din individuelle konsultasjon.

Les mer om priser for ulike typer behandlinger og operasjoner under hver klinikk.

Prisen du betaler for en operasjon hos oss inkluderer; selve operasjonen, anestesi og bedøvelse, etterbehandling

i form av bemannet oppvåkningsavdeling, personlig pleie på vår avdeling i tillegg til oppfølgingstime hos plastikkirurg og /eller sykepleier.

Du har også tilgang til din plastikkirurg og annet medisinsk personell 24 timer i døgnet 7 dager i uken etter at du har har kommet hjem etter en utført operasjonen.

For enkelte typer inngrep der det foreligger medisinsk indikasjon, er også overnatting på klinikken med bespisning inkludert i prisen.

For operasjoner der vi anbefale å bruke et belte eller sports-BH etterpå, er dette også inkludert i prisen.

Alle våre pasienter vil motta en pakke med hudpleieprodukter som de kan ta med seg hjem. For de av dere som har fått utført en form for ansikts kirurgi, vil produktene kunne bidra til å optimalisere resultatene av operasjonen takket være en forbedret hudens kvalitet, struktur og fuktighetsnivå.