Våre priser

Prisen på en behandling avhenger av flere faktorer, slik som dine individuelle forutsetninger, omfanget av behandlingen, om det er et enkelt inngrep eller kombinasjonsbehandling, eller om du blir overført til oss fra andre helseforetak m.m. Den endelige prisen for din behandling eller inngrep, er basert på din individuelle konsultasjon.

Prisen du betaler for en operasjon hos oss inkluderer; selve operasjonen, anestesi og bedøvelse, etterbehandling i form av bemannet oppvåkningsavdeling, personligpleie på vår avdeling i tillegg til oppfølgingstime hos plastikkirurg og /eller sykepleier.

Du har også tilgang til din plastikkirurg og annet medisinsk personell 24 timer i døgnet 7 dager i uken etter at du har har kommet hjem etter en utført operasjonen.

For enkelte typer inngrep der det foreligger medisinsk indikasjon, er også overnatting på klinikken med bespisning inkludert i prisen.

For operasjoner der vi anbefale å bruke et belte eller sports-BH etterpå, er dette også inkludert i prisen.

De vanligste plastikkirurgiske behandlingene vi gjør er brystforstørrelse med silikonproteserbrystløft, brystreduksjonfettsuging (liposkulptur) og bukplastikk (mageplastikk).

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/