Lena Olin

For meg er det viktig å se naturlig ut - å se ut som meg selv.

Hvor lenge har du vært kunde hos oss på Akademiklinikken?

Jeg begynte å gå på hudbehandlinger på Akademikliniken tilbake i 1996, så jeg har vært en lojal kunde i over 25 år nå. Så fort jeg er i Sverige besøker jeg et av Akademiklinikens hudsentre i Stockholm.

Hvordan er din opplevelse av Akademikliniken?

Akademikliniken for meg er pålitelighet. Det ligger et solid og vitenskapelig fundament bak og meget dyktige og kompetente medarbeidere. For meg føles det ekstremt trygt og godt å kunne komme til Akademiklinikken for behandlinger som hjelper huden min på sikt, som bygger fremtiden. Mens du forlater ser superfrisk ut. Jeg kan virkelig stole på at jeg får behandlinger som er gode.

Hvilke produkter fra vår hudpleieserie bruker du for øyeblikket, og er det noen favoritter?

Siden jeg har reist mye nå for jobben min, har jeg brukt Recovery-kremen mye, den er helt fantastisk.

Så bruker jeg selvfølgelig Berry Toner, Lift Serum, øyekremen, avhengig av været også. Jeg bruker vanligvis din Glow oil over hele ansiktet før en tur eller hvis jeg nettopp har reist. På kvelden blir det også Active serum, som jeg synes har fungert veldig bra. Og så beskytter jeg huden min i solen med solkrem, selvfølgelig. Den gir fantastisk beskyttelse med Spf 50.

Min absolutte favoritt som jeg er helt gal etter og har med meg overalt i hver eneste veske er leppepomade, den med litt farge. Det er så mykgjørende og får meg, som ikke bruker mye sminke privat, å føle meg superglam.

Hva er dine beste hudpleietips?

At du aldri er uforsiktig. Ta deg tid til å ta vare på huden din og sørg for å alltid rense og fukte den. Uansett hvor trøtt du er om kvelden.

Mannen min ler vanligvis litt av meg. Når vi for eksempel er på ferie, pleier jeg å gjøre hele hudpleierutinen min før vi skal ut og spise, og ta på meg litt leppepomade for de litt røde leppene, for da sitter jeg bare og koser meg under middagen vel vitende om at når Jeg kommer hjem kan jeg bare legge meg med en gang.

Er det forskjell på morgenrutinen din fra kveldsrutinen?

Jeg pleier faktisk bare å vaske ansiktet i litt varmt vann om morgenen og så har jeg Berry Toner, Lift Serum og krem ​​som passer dagen eller været avhengig av hvor varmt eller kaldt det er eller hvor tørr jeg føler meg. Så det blir enten Antioxidant-kremen eller Recovery-kremen.

Føler du at det er forskjell på hudpleie og hvordan du tar vare på huden din i USA og Sverige?

I Sverige er vi nøye på at det skal føles og se naturlig ut og at det skal være hudpleie som bygger seg opp og ikke bare være en quick-fix.

For meg er det viktig å se naturlig ut, å være meg selv. Der tror jeg at vi i Sverige har den holdningen at det skal være ekte og at man tar vare på seg selv og ikke bare fikser noe raskt for øyeblikket. Det naturlige er viktig.

Føler du at huden din må tåle ekstra stress i skuespilleryrket?

Ja absolutt, dette er en jobb som frister huden hardt. Vi har veldig lange dager, fra tidlige morgener til sene kvelder og sminker oss mye og så blir det bedre utover dagen. Det er mye pudder og sterke lys som tørker ut huden. Da må vi kanskje bytte sminke for en annen scene som skal spilles inn under samme anledning.

Og her har jeg alltid hatt Akademiklinikken i ryggen, som har vært med meg på min reise og hjulpet meg med å ta vare på huden min på en slik måte at jeg i dag fortsatt har veldig god og vakker hud. Både med behandlinger og med Akademiklinikkens hudpleieprodukter.

Hvorfor vil du ha en Skin Tightening laserbehandling med Fotona 4D og på hvilken måte føler du at huden din blir bedre?

Jeg spør alltid personalet ved ditt hudsenter om råd for huden min. De anbefalte Skin Tightening-behandlingen, en laserbehandling som virker dypt inn i huden og gir forbedringer i hudfarge, glans og tekstur. Jammen det var verdt det! Allerede dagen etter min første behandling kjente jeg at noe hadde skjedd med huden min og nå etter min andre behandling føles det helt fantastisk, huden min har fått tilbake spenst og elastisitet. Jeg synes virkelig det har vært en fantastisk behandling.

Hvilke andre hudbehandlinger har du hatt på Akademikliniken?

Jeg har prøvd mange behandlinger fordi jeg har vært kunde hos deg i så mange år, men bortsett fra Skin Tightening behandlingen som jeg fortalte om, har jeg nylig prøvd Pure Mandelic Peel og Laser Peeling.

Vil du legge til noe?

I jobben min har det vært helt nødvendig å ta vare på huden min.

Men nå for tiden er det ikke lenger en luksus å ta vare på huden for noen få, men det handler om å ta vare på seg selv. Det er noe jeg føler har endret seg. Det er ikke lenger noe som oppleves som overfladisk, men at det bidrar til å føle seg vel innerst inne.

Det føles som om det er veldig akseptert i dag og at det er en viktig del av livet. Du er redd for deg selv, du tar vare på det du har fått og verner om det for fremtiden

Lenas favoritter fra AK Skin Care: Pure Berry Toner, Pure Antioxidant Crème, Cure Recovery Crème, Pure Lift Serum, Pure Effect Eyes, Pure Glow Oil, Pure Active Serum, Day Maximal Sense Spf 50 og Pure Lip Intense Berry.