Vi introduserer Profhilo for panne

Injeksjoner, Rynkebehandling

Endelig tilbyr vi Profhilo for panne

Profhilo er en av våre mest populære injeksjonsbehandlinger på Akademikliniken, og det er med stor glede vi nå introduserer Profhilo for panneregionen som en del av vårt tjenestetilbud.

Profhilo har revolusjonert tilnærmingen til hudforyngelse med sitt unike hyaluronsyre-kompleks , som ikke bare gir intens hydrering, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, reduserer fettatrofi og forbedrer hudbariæren. Dette bidrar til en merkbart forbedret hudkvalitet, med reduserte linjer og en friskere utstråling. Vi er derfor begeistret for nå å utvide applikasjonsområdet til også å omfatte panneregionen.

Unik erfaring med Profhilo

Vårt team av kosmetiske sykepleiere, med deres omfattende erfaring og spesialisering innen Profhilo-behandlinger, er nå trent opp av IBSA til å behandle den nye indikasjonen for panne. Deres dyptgående opplæring og forståelse for hvordan tilpasse Profhilo etter individuelle behov, garanterer optimaliserte og målrettede resultater.

Ytterligere styrket av vår Regionssjef i Norge, kosmetisk sykepleier Marianne Bergan, som er trainer for Profhilo / IBSA i Norge; har Akademikliniken en unik posisjon innen Profhilo. Marianne Bergans ekspertise og tilhørighet til IBSA forsterker vår kunnskap til å levere behandlingen av eksepsjonell kvalitet.

Få en vurdering av ditt utgangspunkt på konsultasjon

Vi oppfordrer de som er interessert i Profhilo-behandling for panneregionen til å bestille en konsultasjon med en av våre kosmetiske sykepleiere. Vårt team er klar til å diskutere dine spesifikke behov og ønsker, og hvordan vi kan hjelpe deg i å oppnå en forbedret hud med Profhilo ved Akademikliniken.