Halfdan Vier Simensen

 

Dr. Halfdan Vier Simensen er legespesialist i generell og plastisk kirurgi, og har i løpet av 30 år  til sammen utført mer enn 12 000 operasjoner og er dermed blant de mest erfarne innen sine fagfelt i Norge. Han er også kjent for å ha operert flest transseksuelle personer i Norge innenfor privat helsesektor.

Som spesialist i plastisk kirurgi har Halfdan en unik evne til å se hver enkelt pasient for den de er og gir seg bestandig god tid til å bli kjent med mennesket han har foran seg. Halfdan er opptatt av å gi realistiske forventninger, han er nøktern og nekter å kompromisse på resultater.

Kort resyme:

  • Legespesialist i generell kirurgi (1992)
  • Legespesialist plastisk kirurgi (1996)
  • Over 15 års tjeneste i det offentlige som inkluderer lege- og spesialistpraksis ved Radiumhospitalet, Bærum sykehus, Haukeland universitetssykehus, Rikshospitalet og Ullevål universitetssykehus.
  • Startet i privat praksis i 1998
  • En av gründerene i Axess Spesialistklinikk som ble kjøpt opp av Aleris Helse,
  • Startet Aviva Helse i 2008, som ble godkjent som sykehus.
  • Medlem av Den Norske Legeforening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og ISAPS.

 

Pasientutsagn;
«Veldig dyktig og trygg kirurg som alltid er lydhør og forståelsesfull. Gjør sitt aller beste for at pasient skal bli fornøyd. Føler meg alltid godt ivaretatt.»

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/