Halfdan Vier Simensen

Dr Halfdan Vier Simensen er legespesialist i generell og plastisk kirurgi, og har i løpet av 30 år  til sammen utført mer enn 12 000 operasjoner og er dermed blant de mest erfarne innen sine fagfelt i Norge.

Som spesialist i plastisk kirurgi har Halfdan en unik evne til å se hver enkelt pasient for den de er og gir seg bestandig god tid til å bli kjent med mennesket han har foran seg. Halfdan er opptatt av å gi realistiske forventninger, han er nøktern og nekter å kompromisse på resultater.

Kort resyme:

• Legespesialist i generell kirurgi (1992)
  • Legespesialist plastisk kirurgi (1996)
  • Over 15 års tjeneste i det offentlige som inkluderer lege- og spesialistpraksis ved Radiumhospitalet, Bærum sykehus, Haukeland universitetssykehus, Rikshospitalet og Ullevål universitetssykehus.
  • Startet i privat praksis i 1998
  • En av gründerene i Axess Spesialistklinikk som ble kjøpt opp av Aleris Helse,
  • Startet Aviva Helse i 2008, som ble godkjent som sykehus.
  • Medlem av Den Norske Legeforening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og ISAPS.

Pasientutsagn;
«Veldig dyktig og trygg kirurg som alltid er lydhør og forståelsesfull. Gjør sitt aller beste for at pasient skal bli fornøyd. Føler meg alltid godt ivaretatt.»