Publisert 2021-06-07

Tre raske – om bukplastikk

Hva hjelper bukplastikk mot?

Bukplastikk hjelper kun mot løs eller hengende hud og utbuling av magen som skyldes adskilte magemuskler, som kan oppstå etter blant annet vektsvingninger eller graviditet.

Hvem kan ta bukplastikk?

Inngrepet er best egnet for de med BMI under 28, og det er en fordel å ha stabil vekt.

Gir bukplastikk alene en slankere figur i tillegg til strammere mage?

Ja, bukplastikk gir en slankere figur og midje, men oftest gjør vi i tillegg fettsuging av midje og rygg for å oppnå enda smalere midje

Finn ut om hva som passer din kropp best sammen med en kirurg under en uforpliktende konsultasjon.

Har du spørsmål om bukplastikk (mageplastikk) eller annen plastisk kirurgi? Vi på Akademikliniken i Oslo står klare til å hjelpe deg!
Du kan ringe oss på tlf. 22 58 17 10, sende oss en e-post eller booke time for en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger i Oslo.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.