Publisert 2021-06-07

Tre raske – om bukplastikk

Hva hjelper bukplastikk mot?

Bukplastikk hjelper kun mot løs eller hengende hud og utbuling av magen som skyldes adskilte magemuskler, som kan oppstå etter blant annet vektsvingninger eller graviditet.

Hvem kan ta bukplastikk?

Inngrepet er best egnet for de med BMI under 28, og det er en fordel å ha stabil vekt.

Gir bukplastikk alene en slankere figur i tillegg til strammere mage?

ja, bukplastikk gir en slankere figur og midje, men oftes gjør vi i tillegg fettsuging av midje og rygg for å oppnå enda smalere midje

Finn ut om hva som passer din kropp best sammen med en kirurg under en uforpliktende konsultasjon.