Publisert 2019-06-28

Pasienthistorie – Neseplastikk

Pasienthistorie

Vi hos Akademikliniken setter stor pris på både å motta og å få dele våre pasienters tilbakemeldinger. Alle tilbakemeldinger hjelper oss til å bli enda bedre i vårt arbeide.

En av våre pasienter har valgt å dele sin pasienthistorie fra en neseoperasjon han fikk utført hos Dr. Bjørn Tvedt i vår.

WEBBOOKING

Pasienthistorie – Neseplastikk

Jeg er en mann i 40 årene som fikk utført en neseoperasjon hos Dr. Tvedt i februar i år og jeg er kjempefornøyd!

Grunnen til at jeg valgte å få utført min neseoperasjon hos Akademikliniken og ikke hos en annen aktør består av flere grunnen. Det ene er at jeg ble anbefalt av venner at «om du noen gang vurdere å operere nesen, så skal du gjøre dette hos Dr. Tvedt på Akademikliniken», samt at jeg hadde søkt en del på nettet etter informasjon og fant ut at flere hadde blitt operert på Akademikliniken med gode resultat. Jeg valgte å ta en konsultasjon hos kirurgen og han lyttet til mine ønsker og kom med gode råd. Etter konsultasjon følte jeg meg trygg og sikker på mitt valg og booket derfor en operasjon.

På operasjonsdagen ble jeg møtt av hyggelig og blide sykepleiere som viste meg til et enerom. De informerte meg om forløpet og tok seg til tid spørsmål jeg hadde. Operasjonsteamet var profesjonell og jeg følte meg trygg i dere hender.

Omsorgen jeg møtte på overvåkningen og sengeposten etter operasjon var rørende og profesjonell. En stor takk til dere.

Jeg var tilbake i jobb dagen etter operasjon, da jeg har en kontorjobb. Til min overraskelse gjorde det ikke vondt og jeg hadde derfor ikke behov av noe smertestillende.

Nå 4 mnd. etter operasjon er jeg fortsatt strålende fornøyd! Min nese er ikke bare blitt smalere, den er også blitt mere akademisk og myndig.  Han har beholdt det maskuline preget og resultatet er over forventning.

Jeg vil også rette en stor takk til sykepleierne jeg hadde kontroller hos.  Jeg følte meg  godt ivaretatt og deres omsorg og service var utmerket.

Terningkast 6!

Du kan lese fler av våre pasienthistorier her>

Ønsker du å dele din historie med oss? Send oss en e-post>