Publisert 2019-07-08

Pasienthistorie – Bukplastikk med fettsuging og fett-transplantasjon

Vi hos Akademikliniken setter stor pris på både å motta og å få dele våre pasienters tilbakemeldinger. Alle tilbakemeldinger hjelper oss til å bli enda bedre i vårt arbeide.

En av våre pasienter har valgt å dele sin pasienthistorie fra en bukplastikk med fettsuging og fett-tansplantasjon til baken hun fikk utført hos Dr. Bjørn Tvedt i vinter.

 

WEBBOOKING

 

Paseinthistorie – Bukplastikk med fettsuging og fett-transplantasjon til baken.

Jeg er en voksen kvinne i 50 årene. Til tross for trening og normalt kosthold hadde jeg noe fett på kroppen og en mage som jeg ikke trivdes med. Jeg bestemte meg derfor for en bukplastikk med fettsuging.

Konsultasjonsdagen ble jeg møtt av kirurgen som hørte på mine ønsker og så på kroppen min. Vi ble enige om hvilke områder som det ville være aktuelt å fettsuge, og at noe av  fettet kunne transplanteres til baken og øvre del av låret. Dette ville være med å løfte rumpen noe, gi den litt av den spensten den en gang hadde.

Operasjonsdagen ble jeg godt mottatt og fikk rom til min disposisjon under oppholdet. Jeg fikk igjen en samtale med kirurgen som fotograferte meg og tegnet på meg. Anestesilegen gjennomgikk narkose og medisiner. Jeg følte meg veldig trygg hele veien. Hele operasjonsteamet var vennlige og imøtekommende.

Etter operasjonen våknet jeg opp og ble møtt av en vennlig sykepleier som sjekket om jeg hadde vondt og ga meg smertelindring. Mat og drikke fikk jeg så snart jeg ønsket dette.

Jeg overnattet på sykehuset første natten. Dette er inkludert for alle bukplastikker hos Akademikliniken, og et veldig godt tilbud. Jeg ble godt å bli ivaretatt av spesialsykepleier som passet på at jeg hadde det bra og fikk sove rimelig godt.

De første dagene etter operasjonen gikk jeg litt fremoverbøyd på grunn av bukplastikken og var lettere mørbanket der det hadde vært fettsugd. Jeg fikk med meg smertestillende hjem, dette ga god lindring.

Jeg var tilbake på jobb etter 1,5 uke, kanskje litt tidlig. Anbefaler nok å være hjemme i 2 uker.

Jeg er strålende fornøyd med operasjonen, det svarte helt til hva jeg ble forespeilet og mine ønsker. Jeg kan på det varmeste anbefale Akademikliniken til andre.

 

Du kan lese fler av våre pasienthistorier her, eller ta en titt på bukplastikk behandlingene her:

Les også : Fettsuging – kroppskonturering, ikke en slankemetode

 • Liten bukplastikk
 • Full bukplastikk
 • Ønsker du å dele din historie med oss? Send oss en e-post>

   

  Alle innlegg for Nyheter

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/