Publisert 2019-07-08

Paseinthistorie – Bukplastikk med fettsuging og fett-transplantasjon

Vi hos Akademikliniken setter stor pris på både å motta og å få dele våre pasienters tilbakemeldinger. Alle tilbakemeldinger hjelper oss til å bli enda bedre i vårt arbeide.

En av våre pasienter har valgt å dele sin pasienthistorie fra en bukplastikk med fettsuging og fett-tansplantasjon til baken hun fikk utført hos Dr. Bjørn Tvedt i vinter.

WEBBOOKING

Paseinthistorie – Bukplastikk med fettsuging og fett-transplantasjon til baken.

Jeg er en voksen kvinne i 50 årene. Til tross for trening og normalt kosthold hadde jeg noe fett på kroppen og en mage som jeg ikke trivdes med. Jeg bestemte meg derfor for en bukplastikk med fettsuging.

Konsultasjonsdagen ble jeg møtt av kirurgen som hørte på mine ønsker og så på kroppen min. Vi ble enige om hvilke områder som det ville være aktuelt å fettsuge, og at noe av  fettet kunne transplanteres til baken og øvre del av låret. Dette ville være med å løfte rumpen noe, gi den litt av den spensten den en gang hadde.

Operasjonsdagen ble jeg godt mottatt og fikk rom til min disposisjon under oppholdet. Jeg fikk igjen en samtale med kirurgen som fotograferte meg og tegnet på meg. Anestesilegen gjennomgikk narkose og medisiner. Jeg følte meg veldig trygg hele veien. Hele operasjonsteamet var vennlige og imøtekommende.

Etter operasjonen våknet jeg opp og ble møtt av en vennlig sykepleier som sjekket om jeg hadde vondt og ga meg smertelindring. Mat og drikke fikk jeg så snart jeg ønsket dette.

Jeg overnattet på sykehuset første natten. Dette er inkludert for alle bukplastikker hos Akademikliniken, og et veldig godt tilbud. Jeg ble godt å bli ivaretatt av spesialsykepleier som passet på at jeg hadde det bra og fikk sove rimelig godt.

De første dagene etter operasjonen gikk jeg litt fremoverbøyd på grunn av bukplastikken og var lettere mørbanket der det hadde vært fettsugd. Jeg fikk med meg smertestillende hjem, dette ga god lindring.

Jeg var tilbake på jobb etter 1,5 uke, kanskje litt tidlig. Anbefaler nok å være hjemme i 2 uker.

Jeg er strålende fornøyd med operasjonen, det svarte helt til hva jeg ble forespeilet og mine ønsker. Jeg kan på det varmeste anbefale Akademikliniken til andre.

Du kan lese fler av våre pasienthistorier her>

Ønsker du å dele din historie med oss? Send oss en e-post>