Publisert 2021-10-12

20. oktober: Kundekveld Hos Akademikliniken Trondheim

Velkommen til kundekveld onsdag 20. oktober kl. 17.30

Vi arrangerer kundekveld sammen med Restylane i lokalene våre på Nordre gate 11.

Det blir

• goodiebags til alle som kommer
  • foredrag om skinbooster av dyktige Maria fra Restylane
  • gode tilbud på alle våre AK produkter
  • 20% rabatt på alle behandlinger som bookes denne kvelden
  • flotte premier som loddes ut

Du får muligheten til å spørre om råd om huden din og det blir enkel servering.

Det er begrenset med plasser og ønsker derfor at dere melder dere på via e-post: trondheim@akademikliniken.no eller per telefon 73 51 54 51.

CC: 50 kr
Aldergrense: 18 år

Ser frem til å ønske deg velkommen!
Hilsen Camilla, Hilde og Mona