Publisert 2021-08-10

Den nye kroppen begynte å ta form

To uker etter operasjonen

Skeivheten fra forrige uke hadde rettet seg og jeg merket at omfanget rundt hoftene også avtok noe, men syntes fortsatt det var mye rundt hofter og rumpe. Her ble informasjonen jeg fikk i forkant og i etterkant viktig.  Jeg visste at 40-50% med transplantert fett til rumpe og hofte vil forsvinne og at vevet vil være hovent 2-3 uker. Derav måtte inntrykket av for store hofter gis mer tid. Etter 2 uker, hadde jeg ingen smerter, men kunne av og til kjenne at magemuskulaturen var støl da jeg lå på magen. 

Aktivitetsnivået var tilsvarende normalt på dagtid, men jeg trengte mer hvile enn normalt utover kvelden. Jeg hadde trodd jeg skulle kunne gå lengre turer, men det ble med noen små turer rundt kvartalet med hunden og det var nok bare å være aktiv i hverdagen. Øynene var omtrent helt fine igjen. Jeg smurte Vaseline på huden for natten til og med kveld 14, men allerede på dag 9 kunne jeg sminke huden under øynene.

 

Tre uker etter operasjonen

Jeg har tatt bilder hele veien, både før og etter operasjonen. Nå kunne jeg se stor forskjell og at resultatet begynte å ta form. Jeg begynte å ane sluttresultatet. Bredden på hoftene hadde avtatt noe og mage, lår og rygg hadde fått et mer naturlige utsende. Hadde jeg ikke hatt bildene for å sammenligne, ville jeg tre uker etter tenkt at all fettet i baken / hoftene hadde blitt borte. Resultatet hittil var fantastisk og helt naturlig til min kropp. Jeg tenkte at inngrepet ble utført med stor presisjon, endringene hadde «smeltet» inn i resten av kroppen.

Til uka forteller Cecilie om de tre første ukene etter operasjonen.

Her kan du lese forrige ukes innlegg om hennes første reaksjon etter inngrepet

Bilder og navn er fiktive.

Våren 2021 undergikk «Cecilie, 48 år» en kombinasjon av High def Lipo av magen med fettransplantasjon til rumpe og hofter (BBL) og CO2 laser behandling av øyelokk.

Cecilies reise del 1

Research er viktig

Jeg har lenge ønsket å gjøre tiltak for en mer stabil hverdag uten jojo-slanking...
Les mer

Cecilies reise del 2

Jeg hadde overraskende lite smerter

Den første uken sov jeg noe urytmisk, men dette var fordi jeg lå litt ukomfortabelt...
Les mer

Cecilies reise del 3

Min første reaksjon var rent sjokk!

Jeg tok av polstringen 1 uke etter inngrepet og fikk se resultatet for første gang...

Les mer

Cecilies reise del 5

Det er stor forskjell på å tenke seg et resultat enn det å faktisk se det

Under denne prosessen har jeg lært mer om kroppen og hvordan fettceller er kroppens...

Les mer

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/