Publisert 2016-11-29

Buttocks Reshaping

Det er mange som spør om man kan trene seg til en perfekt rumpe, men det kan man i de fleste tilfeller ikke gjøre. Dette da det er avhengig av utgangspunktet. Man kan trene den fastere, men ikke nødvendigvis til den formen man ønsker. Da må du i det tilfellet ty til Buttocks Reshaping.

Buttocks Reshaping – skulpturerer hoftepartiet

Når man utfører en Buttocks Reshaping skulpturerer man hoftepartiet veldig systematisk. Men begynner med rammen, altså silhuetten, før man bygger seg over til volumet. Deretter setter man resten av fettet litt opp i hoftepartiet slik at man får et løft. Man må ha fettdepoter andre steder på kroppen for å kunne flytte volum. Har du ikke det, vil implantater være en mulighet.

Nyere forskning viser at forstørring med rumpeimplantater gir mye større komplikasjoner enn Buttocks Reshaping med eget fettvev. Den viktigste tingen er at et implantat er en masse som kun kan settes på et sted. Ved hofteskulpturering har man frihet til å skulpturere både ramme, overganger og volum.

Ta kontakt for mer informasjon!