Publisert 2016-11-29

Buttocks Reshaping

Det er mange som spør om man kan trene seg til en perfekt rumpe, men det kan man i de fleste tilfeller ikke gjøre. Dette da det er avhengig av utgangspunktet. Man kan trene den fastere, men ikke nødvendigvis til den formen man ønsker. Da må du i det tilfellet ty til Buttocks Reshaping.

Buttocks Reshaping – skulpturerer hoftepartiet

Når man utfører en Buttocks Reshaping skulpturerer man hoftepartiet veldig systematisk. Men begynner med rammen, altså silhuetten, før man bygger seg over til volumet. Deretter setter man resten av fettet litt opp i hoftepartiet slik at man får et løft. Man må ha fettdepoter andre steder på kroppen for å kunne flytte volum. Har du ikke det, vil implantater være en mulighet.

Nyere forskning viser at forstørring med rumpeimplantater gir mye større komplikasjoner enn Buttocks Reshaping med eget fettvev. Den viktigste tingen er at et implantat er en masse som kun kan settes på et sted. Ved hofteskulpturering har man frihet til å skulpturere både ramme, overganger og volum.

Ta kontakt for mer informasjon!

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/