Coolsculpting

Går det an å redusere uønsket fett på f.eks. hake, mage eller midje uten kirurgi? Svaret er ja. Flere områder på kroppen kan det være vanskelig, eller til og med umulig, å fjerne fett kun med trening og kosthold. Fettreduksjon med kulde er en skånsom og effektiv metode for å redusere lokale fettdepoter på kroppen. Med CoolSculpting kan du gjøre det uten kirurgi.

Fettreduksjon med kulde – eller kryolipolyse – er en skånsom, men samtidig effektiv behandling for å bli kvitt lokale fettdepoter på kroppen, uten å behøve kirurgi, når kosthold og mosjon ikke holder.

Fryser ned fettcellene

Takket være kryolipolyse-teknologien kan vi fryse ned og fjerne fettcellene uten å skade omliggende vev. Kryo betyr kulde/kjøle og lipolyse betyr “nedbrytning av fett.” Behandlingen egner seg for områder på kroppen som har overflødig underhudsfett.  Metoden er ikke en slankemetode, men snarere en figurforming.

CoolSculpting på mage og hofter

Eksempler på behandlingsområder med CoolSculpting er:

  • Mage
  • Hofter/flanker
  • Utside lår
  • Bakside rygg
  • Hake
  • Gynekomasti (bryst på menn)

Behandlingen er derimot ikke utformet som en vektreduksjonsmetode.

 

20-25% reduksjon av fett

Fettceller ekstremt følsomme for kulde. Ved å bruke kontrollert kjøling ekstraheres energi fra fettcellen og den dør. Når fettcellene dør starter en naturlig prosess i kroppen som gradvis reduserer fettlagets tykkelse. Prosessen pågår i opptil fire måneder etter behandling.

Prosessen kan lede til en synlig minskning på 20-25% av fett på den del av kroppen som blir behandlet. Fettcelene som behandles blir borte for godt. Enkelte pasienter ser resultater så raskt som tre uker etter behandling.

Generelt har man oppnådd ca. 80 % av resultatet etter to måneder. Etter fire måneder har man endelig resultat. I forbindelse med konsultasjonen legger vi opp en personlig behandlingsplan tilpasset deg og dine forutsetninger.

 

Ring oss gjerne i forkant dersom du har spørsmål. Behandlingen utføres pr tid kun ved vårt Skin Center i Oslo.

 

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag!

WEBBOOKING

 

Pris på CoolSculpting finner du her>