Penisfortykkelse

Penisforstørrelse er kanskje det mest omtalte inngrepet innen mannlig intimkirurgi. Lengden på penis kan variere fra et par centimeter til opptil 15 centimeter i hviletilstand. En årsak til å gjøre en penisforstørrelse kan være  at man opplever sin penis for kort og inndratt når den er slapp, ikke at den er for liten ved ereksjon.

Man kan forlenge penis vanligvis med et par cm eller ca. 25-30 % av lengden ved hvile. I enkelte tilfeller kan man oppnå en forlengelse på 4-6 cm.
Den eksakte endelige lengden på forlengelsen kan man oftest ikke se helt sikkert før etter at pasienten har blitt operert.

Vi utfører penisforstørring ved Akademikliniken. Din trygghet er viktig for oss, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. I denne konsultasjonen vil du møte en av våre erfarende leger som vil snakke med deg om inngrepet og lytte til din ønsker og forventninger.

Ta kontakt med oss i dag for å bestille en uforpliktende konsultasjon.

Hva skjer før en penisfortykkelse?

Den første gangen du besøker oss, får du treffe en av våre spesialister som lytter til dine ønsker, går gjennom operasjonen og svarer på dine spørsmål.

Du får blant annet informasjon om hvor mye penis kan fortykkes og/eller forlenges med et inngrep, hva det kan koste og hvor lang ventetid det er. Du må også fylle ut et spørreskjema om din helsetilstand, eventuelle tidligere sykdommer og operasjoner. Vi prater også om dine forventninger.

Hvis du velger å gå videre, bestiller vi en operasjonstid og en tid for konsultasjon hos en av våre plastiske kirurger. Det er fint om du forbereder deg før operasjonen ved å holde deg i form, samt at du leser og setter det inn i hva som gjelder før, under og etter operasjonen. Ta kontakt med oss, slik at vi kan hjelpe deg med alt du måtte lure på.

Hvordan foregår en penisfortykkelse?

På operasjonsdagen treffer du din plastiske kirurg og din anestesilege.

Vi gjennomfører penisfortykkelse ved hjelp av fettransplantasjonsteknikken. Det foregår slik at vi vanligvis suger ut fett fra midjen eller buken og spruter inn dette rundt penisskaftet. Vanligvis bruker vi en mengde på 20-30 ml.

Hva skjer etter en penisfortykkelse?

Man bruker ikke ha spesielt vondt etter denne operasjonen. 

Den smerten som kan forekomme etter operasjonen, er mest relatert til fettsugingsområdet og ikke så mye til selve penis. Derimot oppstår en kraftig hevelse av penis de første 3 ukene.

Ereksjoner i løpet av de første tilhelingsukene kan være smertefulle. Ubehagene bruker å forsvinne, men først etter et par uker. Du bør vente cirka 6 uker minimum innen du gjenopptar seksuell aktivitet. Ereksjonsevnen påvirkes ikke av inngrepet. Forutsatt at ingen komplikasjoner oppstår, forandres heller ingen følelse i huden eller på penishodet.

Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem. De fleste av pasientene kan gå tilbake på jobb etter noen dager, avhengig av hvor fysisk krevende denne er.

Når du drar hjem etter en operasjon, får du et kort med oppfølgingstime med telefonnummer til klinikken og til den kirurgen som har gjennomført operasjonen, slik at du kan nå oss døgnet rundt.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, blant annet ut i fra omfanget av et inngrep og om du skal gjøre et kombinasjonsinngrep. Du kan lese mer om priser for ulike operasjoner og behandlinger på våre sider.
 
Se priser for penisfortykkelse >