Penisfortykkelse

Penisfortykkelse utføres som et enkeltinngrep, eller i kombinasjon med penisforlengelse. Man kan øke omkrets på penis med minst 1 cm i slapp tilstand, økningen vil være noe mer i erigert tilstand.

Din trygghet er viktig for oss, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. I denne konsultasjonen vil du møte en av våre erfarne plastikkirurger, som vil snakke med deg om inngrepet og lytte til din ønsker og forventninger.

Hvordan foregår en penisfortykkelse?

På operasjonsdagen treffer du din plastiske kirurg og din anestesilege.

Vi gjennomfører penisfortykkelse ved hjelp av fettransplantasjonsteknikken. Det foregår slik at vi vanligvis suger ut fett fra midjen eller buken og spruter inn dette rundt penisskaftet. Vanligvis bruker vi en mengde på 20-30 ml.

Hva skjer etter en penisfortykkelse?

Man bruker ikke ha spesielt vondt etter denne operasjonen. 

Den smerten som kan forekomme etter operasjonen, er mest relatert til fettsugingsområdet og ikke så mye til selve penis. Derimot oppstår en kraftig hevelse av penis de første 3 ukene.

Ereksjoner i løpet av de første tilhelingsukene kan være smertefulle. Ubehagene bruker å forsvinne, men først etter et par uker. Du bør vente cirka 6 uker minimum innen du gjenopptar seksuell aktivitet. Ereksjonsevnen påvirkes ikke av inngrepet. Forutsatt at ingen komplikasjoner oppstår, forandres heller ingen følelse i huden eller på penishodet.

Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem. De fleste av pasientene kan gå tilbake på jobb etter noen dager, avhengig av hvor fysisk krevende denne er.

Når du drar hjem etter en operasjon, får du et kort med oppfølgingstime med telefonnummer til klinikken og til den kirurgen som har gjennomført operasjonen, slik at du kan nå oss døgnet rundt.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, blant annet ut i fra omfanget av et inngrep og om du skal gjøre et kombinasjonsinngrep. Du kan lese mer om priser for ulike operasjoner og behandlinger på våre sider.
 
Se priser for penisfortykkelse >