Penisforlengelse

Penisforlengelse er kanskje det mest omtalte inngrepet innen mannlig intimkirurgi. En årsak til å gjøre en penisforlengelse kan være at man opplever sin penis som for kort og inndratt når den er slapp, ikke at den er for liten ved ereksjon.

Man kan forlenge penis vanligvis med et par cm eller ca. 25-30 % av lengden ved hvile. I enkelte tilfeller kan man oppnå en forlengelse på 4-6 cm.
Den eksakte endelige lengden på forlengelsen kan man oftest ikke se helt sikkert før etter at pasienten har blitt operert.

Vi utfører penisforlengelse ved Akademikliniken. Din trygghet er viktig for oss, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. I denne konsultasjonen vil du møte en av våre erfarne plastikkirurger, som vil snakke med deg om inngrepet og lytte til din ønsker og forventninger.

BESTILL KONSULTASJON

Hva skjer før en penisforlengelse?

Ved konsultasjon tar kirurgen rede på om du har noen problemer i urinveiene eller med noen seksuelle funksjoner. I så fall bør du oppsøke en urologspesialist for en undersøkelse.

Kirurgen bedømmer også lengde, størrelse og hvor bevegelig peniskroppen er, likedan hvor gode forutsetningene er for å få en forlengelse.

Du får også informasjon om hva det kan koste og hvor lang ventetid det er. Videre må du fylle ut et spørreskjema om din helsetilstand, eventuelle tidligere sykdommer og operasjoner. Vi prater også om dine forventninger, og det er god tid til spørsmål.

Hvis du velger å gå videre, bestiller vi en operasjonstid hos en av våre plastiske kirurger. Det er fint om du forbereder deg før operasjonen ved å holde deg i form og at du finner ut så mye som mulig om hva som gjelder før, under og etter operasjonen.

Har du spørsmål angående penisforlengelse? Ta kontakt med oss. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på dine spørsmål.

Hvordan foregår en penisforlengelse?

På operasjonsdagen treffer du din plastiske kirurg og vår anestesilege.

Operasjonen gjennomføres med narkose. For å forlenge penis løsner man på de festene som holder penis inne i kroppen. På denne måten forskyves en del av penis som finnes inne i kroppen og havner utenfor. Deretter syr vi fast svamplegemene i sin nye og mer fremskjøvne posisjon. Vi syr deretter sammen snittet på en måte som skyver huden fremover, noe som også bidrar til å forlenge penis i basen.

Ereksjonsevnen påvirkes ikke av inngrepet. Forutsatt at ingen komplikasjoner oppstår, forandres heller ingen følelse i huden eller på penishodet.

 

Hva skjer etter en penisforlengelse?

Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem. Du kommer til å få inngående instruksjoner om hvordan du skal forholde deg til arbeid, fysisk og seksuell aktivitet.

Når du drar hjem etter en operasjon, får du et kort med oppfølgingstime med telefonnummer til klinikken og til den kirurgen som har gjennomført operasjonen, slik at du kan nå oss døgnet rundt.

Hva koster en penisforlengelse?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, blant annet ut i fra omfanget av et inngrep og om du skal gjøre et kombinasjonsinngrep, som eksempelvis penisfortykkelse. Du kan lese mer om priser for ulike operasjoner og behandlinger på våre sider.

Se priser for penisforstørrelse>

BESTILL KONSULTASJON

 

FAQ: Ofte stilte spørsmål om intimkirurgi mann

  • Forventet resultat penisforlengelse?

Det er helt vanlig med en økning i 2 cm i slapp tilstand, ingen økning under ereksjon. For å motvirke sammentrekning i det dype arret, vil du få med et lett strekkapparat hjem. Mer informasjon vil bli gitt om dette under en konsultasjon.

  • Forventet resultat penisfortykkelse?

Noe av fettet som injiseres i penis vil forsvinne ila de første 6 mnd. Resten av fettet fester seg og vil ikke forsvinne. Normalt vil man ende opp med en penis som er minst 1 cm tykkere i omkrets i slapp tilstand, mer under ereksjon.

  • Kan jeg bli impotent?

Operasjonsteknikken vi bruker er svært trygg med tanke på å skade nerver som har betydning for ereksjon.  Vi har ikke sett tegn til skader på dem hos våre pasienter, og det er heller ikke pasienter som har fått det etter operasjon på andre seriøse klinikker som bruker den samme teknikken. Det er fordi vi unngår å operere nær de nervene som har betydning for ereksjonen.  Men ereksjonssvikt har mange årsaker, og all kirurgi innebærer risiko på et generelt grunnlag.

  • Mulige komplikasjoner?

Skjeldne komplikasjoner er infeksjon, og blødning første døgn. Infeksjon behandles med antibiotika. Blødning vil bli behandlet på kontroll etter 1. døgn. Unormal arrdannelse kan forekomme. Uregelmessigheter i fettet etter fortykkelse kan forekomme, men er sjelden.

  • Får jeg synlig arr?

Man vil få et lite buet arr i rota, dette er lite synlig.

  • Gjør det veldig vondt?

Intimkirurgi forbindes med lite smerte etter operasjonen. Normalt får man smertestillende det første døgnet, deretter kan man bruke Paracet.

  • Hvem utfører operasjonen?

       Dr. Bjørn Tvedt utfører alle mannlige intimoperasjoner. Dr. Tvedt har lang erfaring med intimkirurgi, og benytter den tryggeste og mest velprøvde teknikken på markedet.

 

Innhold godkjent av: Bjørn Tvedt

 

 

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/