Profhilo - for en frisk og spenstig hud

Hva er Profhilo?

Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo også en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

Hvem egner Profhilo seg for?

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo. Tror du Profhilo behandling er noe for deg? Bestill en konsultasjon og finn ut hva Profhilo kan gjøre for akkurat din hud.

Hvilket resultat kan man forvente?

Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet varer i omtrent 6 måneder, deretter vil tiden være inne for en oppfølgingsbehandling.

Hvordan foregår en Profhilo-behandling?

Hos Akademikliniken gjennomgår du en konsultasjon med en sertifisert injeksjonssykepleier som også er utdannet spesifikt om Profhilo. Under konsultasjonen vil du få svar på alle dine spørsmål, og din behandler vil foreta en vurdering av om Profhilo er den rette behandlingen for deg. Konsultasjonen, inkludert en eventuell første behandling, tar ca. 30 minutter.

Injeksjonsbehandlingen gjennomføres med den såkalte BAP-teknikken, en standardisert teknikk utviklet for Profhilo.

 

Profhilo - før og etter bilder

Arm behandlet med Prophilo

hals behandlet med Prophilo

Ansikt behandlet med Prophilo

Kan jeg få behandling på samme dag som jeg kommer til konsultasjon?

Dersom du planlegger å gjøre filler, skinbooster eller profhilo kan du fint gjøre behandling samtidig som du er til konsultasjon så lenge det er satt av tid til det. Skal du derimot gjøre medisinsk rynkebehandling eller Aquagold, må du først komme inn til en forkonsultasjon slik at vi kan ordne en delegering for legemiddelet som benyttes til deg fra vår lege. Ved denne konsultasjonen tas det bilder, du får informasjon, fyller ut et helseskjema og får snakke med en kosmetisk sykepleier som forklarer deg mer om behandlingen. Dersom du har gjort medisinsk rynkebehandling hos oss tidligere, trenger du ikke en slik forkonsultasjon.  

Hvordan kvalitetssikrer du injeksjonsbehandlingen din?  

Injeksjoner med fillers og medisinsk rynkebehandling har blitt ganske vanlige behandlinger i Norge. Medisinsk rynkebehandling er regulert og kan bare utføres av helsepersonell. Derav er det ingen krav eller regulering rundt behandling med fillers. Dermed overføres ansvaret for behandlingene over til deg som kunde.  

Vi er for strenge reguleringer i bransjen da det ansvarliggjør oss som behandlere, slik det burde. Inntil det er på plass ønsker vi å hjelpe deg med hvordan du kan sortere bort uansvarlige aktører og sikre deg selv at du får behandling hos trygge og sikre hender. For å gjøre det enklest mulig deler vi våre beste råd på hva du burde sjekke ut før du gjennomfører en injeksjonsbehandling. 

 

Vår kompetanse, din trygghet

  • Alle injeksjonsbehandlinger med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
  • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
  • På Akademikliniken benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
  • Akademikliniken har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
  • Akademikliniken er alltid tilgjengelig på dagtid om du har spørsmål
  • Akademiklinikens behandlere gir deg en personlig behandlingsanbefaling og sier nei dersom du ikke trenger behandling

 

 

Vi tilbyr Profhilo behandling  i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, behandlingen utføres av erfarne og dyktige kosmetiske sykepleiere.

 

Priser Profhhilo

Konsultasjon 350,-
Behandling 1 gang fra 4 800,-
Profhilokur 2 behandlinger (anbefales) fra 8 900,-