Profhilo - for en frisk og spenstig hud

Hva er Profhilo?

Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

 

Profhilo kan brukes for å behandle

 • Fukt og glød til ansikt, hals eller bryst
 • Lett oppstramming og bedre spenst
 • Lett rynkereduksjon
 • Generell forbedring av hudkvalitet

Fordeler med Profhilo

 • trygg behandlingsform som gir lite blåmerker og hevelse
 • smertefritt og tidseffektiv
 • gir hudforyngelse uten økt volum
 • egner seg godt på hals og bryst
 • er super å kombinere med andre behandlinger, spesielt PRX

Den eneste ulempen med Profhilo er at det kan ta litt tid før du ser resultatene 

Hvordan virker Profhilo?

Profhilo virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fibrene og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er remodellering av vev og oppstramming av slapp hud.

Hva skjer før en behandling?

Vi setter opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.  Konsultasjonen varer i opp til én time, hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, og du får informasjon om behandlingsmulighetene og prisene for disse. Med utgangspunkt i dine ønsker og forutsetninger, utarbeider vi en behandlingsplan.   Ønsker du å behandle med Profhilo, kan vi gjøre behandlingen samme dag.

Ring oss gjerne dersom du har spørsmål.

 

Hvordan foregår en Profhilo-behandling?

Det er normalt ikke behov for bedøvelse før behandlingen, men huden sprites grundig av før vii injiserer Profhilo i ønsket område med noe som heter BAP technique (Bio Aestethic Points). BAP-teknikken er den vanligste og mest anbefalte protokollen for behandling av områder som ansikt og hals og sikrer en optimal spredning av Prohilo i ønsket behandlingsområde.

 

Hvem egner Profhilo seg for?

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo. Tror du Profhilo er noe for deg? Bestill en konsultasjon og finn ut hva Profhilo kan gjøre for akkurat din hud.

Hvilket resultat kan man forvente?

Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet varer i omtrent 6 måneder, deretter vil tiden være inne for en oppfølgingsbehandling.

Hva er viktig etter en behandling?

Du skal ikke bruke make up før innstikkstedene har lukket seg, dette for å unngå infeksjon. Vi anbefaler minimum 4 timer, men gjerne lengre. Det er en fordel å ikke trene kjempehardt, bruke badstue eller bade i basseng første døgnet. Dette for å unngå unødige hevelser og redusere all fare for infeksjon.

VI vil alltid gi deg informasjon om mulige andre behandlinger eller medisinske kremer du kan kombinere med for best mulig resultat. Du vil også få anbefaling om hvor lenge ditt resultat vil holde og når det vil være lurt å gjøre en vedlikeholdsbehandling.

 

Kan Profhilo kombineres med andre estetiske behandlinger

En av de behandlingene vi oftest kombinerer Profhilo med er enten PRX peel eller Filler. PRX for ytterligere oppstramming av huden og filler dersom du har mye volumtap og trenger å erstatte noe av dette for optimalt resultat.

Hva er forskjellen på Profhilo og Filler?

Begge deler lages av hyaluronsyre, men der filler vil gi økt volum for å erstatte volumtap eller endre fasong og form på områder i ansiktet, vil Profhilo fungere som en biostimulator og optimalisere hudens naturlige prosesser slik at huden får mer fukt, glød og lett oppstramming.

 

Når velger jeg Profhilo og når velger jeg skinbooster?

Dersom du har mindre rynker og linjer, tørr hud eller acnearr og trenger litt volum, velger du Restylane Skinbooster. Det gir fukt, lett volum og gir en gradvis nydannelse av kollagen, som igjen fører til reduksjon av linjer, bedre hudkvalitet, hudstruktur og reduksjon av arr.  Profhilo gir masse fukt og sørger for at alle de naturlige prosessene i huden fungerer optimalt, dette gir en bedre hudstruktur og en lett oppstramming av huden i ansiktet uten at det gir volum

 

Profhilo - før og etter bilder

Ansikt behandlet med Prophilo

hals behandlet med Prophilo

 

Hvordan kvalitetssikre injeksjonsbehandlingen?  

Injeksjonsbehandlinger har blitt ganske vanlige behandlinger i Norge. Medisinsk rynkebehandling  og injeksjoner mot dobbelthake er regulert og kan bare utføres av helsepersonell. Derav er det ingen krav eller regulering rundt behandling med andre injeksjoner. Dermed overføres ansvaret for behandlingene over til deg som kunde.  

Vi er for strengere reguleringer i bransjen slik at det setter krav til hvem som kan behandle med for eksempel filler. Inntil det er på plass ønsker vi å hjelpe deg med hvordan du kan sortere bort uansvarlige aktører og sikre deg selv at du får behandling hos trygge og sikre hender. For å gjøre det enklest mulig deler vi våre beste råd på hva du burde sjekke ut før du gjennomfører en injeksjonsbehandling. 

 

Vår kompetanse, din trygghet

 

 • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
 • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling

 

 

 

Priser Profhilo

 

 

Konsultasjon 350,-
Behandling 1 gang fra 4 800,-
Profhilokur 2 behandlinger (anbefales) fra 8 900,-

 

 

 

Bestill time

 

Vi tilbyr Profhilo i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.
Behandlingen utføres av erfarne og dyktige kosmetiske sykepleiere.

 
   

   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/