Profhilo - for en frisk og spenstig hud

Filler

Hva er Profhilo?

Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo også en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

Hvem egner Profhilo seg for?

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo. Høres dette ut som en behandling for deg? Bestill en konsultasjon og finn ut hva Profhilo kan gjøre for akkurat din hud.

Bestill konsultasjon

 

Hvordan foregår en Profhilo-behandling?

Hos Akademikliniken gjennomgår du en konsultasjon med en sertifisert injeksjonssykepleier som også er utdannet spesifikt om Profhilo. Under konsultasjonen vil du få svar på alle dine spørsmål, og din behandler vil foreta en vurdering av om Profhilo er den rette behandlingen for deg. Konsultasjonen, inkludert en eventuell første behandling, tar ca. 30 minutter.

Injeksjonsbehandlingen gjennomføres med den såkalte BAP-teknikken, en standardisert teknikk utviklet for Profhilo.

 

Hvilket resultat kan man forvente?

Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet varer i omtrent 6 måneder, deretter vil tiden være inne for en oppfølgingsbehandling.

Eksempel på resultater etter behandling med Profhilo:

 

Hånd behandlet med prophilo

Resultat på hender etter behandling med Profhilo.

 

Ansikt behandlet med Prophilo

Resultat på ansikt etter behandling med Profhilo.

 

hals behandlet med Prophilo

Resultat på hals etter behandling med Profhilo.