PRX – for mer spenst og glød

Hva er PRX?

PRX (PRXT33) er den nye generasjonens TCA-peel for alle ulike hudtyper og aldre. Den består av de to hovedingredienser, TCA (trikloreddiksyre) og hydrogenperoxid, og det unike med peelen er at den ikke gir ”frosting”, og kan benyttes gjennom alle årstider uten å gi lysfølsomhet. Behandlingen er tilnærmet smertefri og gir minimal flassing. Produktet er vitenskapelig dokumentert og CE-merket klasse I.

Hvem egner PRX seg for?

PRX er beregnet for behandling av både ansikt og kropp og egner seg for deg som ønsker en behandling uten nåler og som har problemer med:

 • tørrhet
 • pigmenteringer
 • strekkmerker
 • arr
 • linjer
 • overfladiske rynker

PRX

Hvordan foregår det og hva slags resultat kan du forvente?

På Akademikliniken får du først en konsultasjon hos en av våre kosmetisks sykepleiere som er kurset i PRX. Ved konsultasjonen får du svar på dine spørsmål og din behandler vurderer hvorvidt PRX er egnet for deg. Konsultasjon inkludert første behandling tar ca 45 minutter. Ved behandlingen prepper man først huden og legger deretter på flere lag peel før det hele avsluttes med å nøytralisere med vann og legge på en fuktende krem.

PRX aktive ingredienser trekker in i huden på cellulært nivå og bidrar til cellefornyelse samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som igjen forbedrer huden både direkte og på lang sikt. En av fordelene med PRX er at den i tillegg til å være en egen behandling er super å kombinere med andre behandlinger som f.eks. Profhilo, Dermapen, fillers etc.

Vanligvis anbefaler vi 3-6 behandlinger med en ukes mellomrom og deretter avgjør du sammen med din behandler hvilken oppfølgning som kreves.

 

Hva koster PRX ?

 
 

Konsultasjon 350,-
Peeling
Pure AK Peel fra 1 495,-
Pure Mandelic Peel fra 1 495,-
ZO 3-step peel, ansikt fra 3 500,-
PRX T33, ansikt, hals eller bryst fra 2 200,-

 
 
 

 
 
 

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. Vi tilbyr PRX behandlinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

 
   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/