PRX

Mer spenst, jevnere hudtone og glød uten nåler.

PRX

1. Hva er PRX?

PRX (PRXT33) er den nye generasjonens TCA-peel for alle ulike hudtyper og aldre. Den består av de to hovedingredienser, TCA (trikloreddiksyre) og hydrogenperoxid, og det unike med peelen er at den ikke gir ”frosting”, og kan benyttes gjennom alle årstider uten å gi lysfølsomhet. Behandlingen er tilnærmet smertefri og gir minimal flassing. Produktet er vitenskapelig dokumentert og CE-merket klasse I.

2. Hvem egner PRX seg for?

PRX er beregnet for behandling av både ansikt og kropp og egner seg for deg som har problemer med tørrhet, pigmenteringer, strekkmerker, arr, linjer eller overfladiske rynker og som ønsker en behandling uten nåler.

3. Hvordan foregår det og hva slags resultat kan du forvente?

På Akademikliniken får du først en konsultasjon hos en av våre kosmetisks sykepleiere som er kurset i PRX. Ved konsultasjonen får du svar på dine spørsmål og din behandler vurderer hvorvidt PRX er egnet for deg. Konsultasjon inkludert første behandling tar ca 45 minutter. Ved behandlingen prepper man først huden og legger deretter på flere lag peel før det hele avsluttes med å nøytralisere med vann og legge på en fuktende krem.

PRX aktive ingredienser trekker in i huden på cellulært nivå og bidrar til cellefornyelse samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som igjen forbedrer huden både direkte og på lang sikt. En av fordelene med PRX er at den i tillegg til å være en egen behandling er super å kombinere med andre behandlinger som f.eks. Profhilo, Dermapen, fillers etc.

Vanligvis anbefaler vi 3-6 behandlinger med en ukes mellomrom og deretter avgjør du sammen med din behandler hvilken oppfølgning som kreves.