Restylane Skinbooster gir huden en naturlig glød

Hva er Restylane Skinbooster?

Restylane Skinboosters er en behandling som fukter huden i dybden, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød ved hjelp av hyaluronsyre. Dermapen er en microneedlingbehandling der man lager små mikrokanaler ned i huden som delvis stimulerer den naturlige dannelsen av kollagen.

Kombinasjonen av Dermapen/Skinbooster gjør det mulig å sluse ned Restylane Skinbooster dypt i huden. Dette er en effektiv måte å gjenfukte huden i dybden, forbedre hudkvalitet, struktur og skape en naturlig glød og hudforyngelse på. Dermapen behandler hudproblemer fra fine linjer, arr og rynker, til store porer, aktiv akne og gusten hud.

 

Hvorfor velge Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement?

 • Gjenfukter huden i dybden
 • Forbedring av hudkvalitet og struktur
 • Hudforyngelse

 

Vi tilbyr Dermapen Restylane Skinbooster i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Den første konsultasjonen

Det er viktig for oss å forstå deg og dine ønsker før vi anbefaler en behandling, hvor en uforpliktende konsultasjon er det første steget i dialogen vår. Denne timen brukes både til å kartlegge helsen din og undersøke hvilke muligheter dine forutsetninger gir. Og det aller viktigste er at du får et rom hvor du deler dine ønsker og får svar på alle dine spørsmål ... i forbindelse med våre behandlinger selvfølgelig.

Kjemien mellom deg og din behandler er like viktig som deres samlede forståelse og forventninger til behandlingen. Om du ikke finner kjemien med sykepleieren under konsultasjonen, anbefaler vi at du sier ifra og prøver en av våre andre dyktige kosmetiske sykepleiere.

Ta gjerne kontakt per telefon om du har spørsmål.

 

Hvordan foregår Dermapen Restylane Skinbooster behandling?

En Dermapen Restylane Skinbooster-behandling tar cirka 45 minutter. Behandlingen foregår ved at 12 sterile engangsnåler lager opp til 1300 mikrokanaler i sekundet ned i huden. Mikrokanalene gjør det mulig å sluse hyaluronsyren ned i dybden av huden.

Dermpen Restylane Skinbooster Skin Improvement kan gjøres som en engangsbehandling, men for optimal effekt anbefaler vi å gjenta behandlingen 3 ganger med 6-8 ukers mellomrom.

> Les mer om Dermapen-behandling og om Restylane skinboosters

Hva skjer etter behandlingen?

Du må regne med at huden kommer til å være litt rød og lett hoven etterpå. Normalt legger det seg etter en til to dager, men dette kan variere fra person til person. Fysisk aktivitet, badstue eller annet som vil øke svetteproduksjon, samt sminke, bør også unngås i minst 24-48 timer etter behandling.

 

Etterbehandlling

Nedetiden etter gjennomført behandling er kort. Huden er vanligvis litt rød og kan føles lett hoven i dagene etter behandling. Etter 48 timer kan du påføre Make Up. Det er viktig at du følger våre råd etter behandlingen. Ettersom reaksjon på behandling er ulik fra person til person er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg disse.

 

Kombinasjonsbehandlinger

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi. Mange opplever en forsterket effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger og et tilpasset krem program for huden.

 

Hva koster Dermapen Skinbooster ?

Priser Oslo

Konsultasjon 350,-
Dermapen microneedling fra 1 700,-
Dermapen, helt ansikt, hals eller bryst 2 900,-,-
Dermapen Restylane skinbooster skinimprovement fra 5 200,-

 

Priser Bergen, Trondheim og Stavanger

Konsultasjon 350,-
Dermapen microneedling fra 1 300,-
Dermapen, helt ansikt, hals eller bryst 2 500,-
Dermapen Restylane skinbooster skinimprovement fra 4 800,-

 

  Bestill time

 

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. 
   

   

  Få nyheter direkte

  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/