Dermapen restylane skinbooster hos Akademikliniken

 

Dermapen Restylane Skinbooster gir huden en naturlig glød

Restylane Skinboosters er en behandling som fukter huden i dybden, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød ved hjelp av hyaluronsyre.

Dermapen er en microneedlingbehandling der man lager små mikrokanaler ned i huden som delvis stimulerer den naturlige dannelsen av kollagen.

Kombinasjonen av Dermapen/Skinbooster gjør det mulig å sluse ned Restylane Skinbooster dypt i huden. Dette er en effektiv måte å gjenfukte huden i dybden, forbedre hudkvalitet, struktur og skape en naturlig glød og hudforyngelse på.

Dermapen behandler hudproblemer fra fine linjer, arr og rynker, til store porer, aktiv akne og gusten hud.

Hvorfor velge Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement?

  • Gjenfukter huden i dybden
  • Forbedring av hudkvalitet og struktur
  • Hudforyngelse

Se vår video hvor vi snakker mer om Dermapen:

 

Hva skjer før en behandling med Dermapen Restylane Skinbooster?

Vi i Akademikliniken er opptatte av at du skal føle deg trygg. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil få informasjon om selve behandlingen, priser og mulig ventetid. Dette er også en god anledning til å stille spørsmål.

Et helseskjema blir deretter fylt ut hvor du i tillegg får lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Dermpen Restylane Skinbooster Skin Improvement kan gjøres som en engangsbehandling, men for optimal effekt anbefaler vi å gjenta behandlingen 3 ganger med 6-8 ukers mellomrom.

Hvordan foregår en behandling?

En Dermapen Restylane Skinbooster-behandling tar cirka 45 minutter. Behandlingen foregår ved at 12 sterile engangsnåler lager opp til 1300 mikrokanaler i sekundet ned i huden. Mikrokanalene gjør det mulig å sluse hyaluronsyren ned i dybden av huden.

> Les mer om Dermapen-behandling og om Restylane skinboosters

Hva skjer etter behandlingen?

Du må regne med at huden kommer til å være litt rød og lett hoven etterpå. Normalt legger det seg etter en til to dager, men dette kan variere fra person til person. Fysisk aktivitet, badstue eller annet som vil øke svetteproduksjon, samt sminke, bør også unngås i minst 24-48 timer etter behandling.

 

Hva koster behandlingen?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, som f.eks hvilket område som skal behandles og metode/produkt som benyttes. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av den uforpliktende konsultasjonen.

> Se prisene på Dermapen-behandling