Restylane Skinbooster gir huden en naturlig glød

Hva er Restylane Skinbooster?

Restylane Skinbooster er en behandling som fukter huden i dybden, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød ved hjelp av hyaluronsyre. Det finnes flere studier som viser at Skinbooster øker elastisiteten og gir mykere, fastere og glattere hud, reduserer fine linjer og arr i huden. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, og påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet. Restylane skinbooster er den tynneste geleen i Restylane familien og legges under huden med kanyle eller med en skarp nål med mange små stikk.  

 

Hvor kan man bruke Restylane Skinbooster? 

 • Ansikt 
 • Hals 
 • Bryst 
 • Hender 
 • Albuer 
 • Knær 

 

Fordeler med Restylane Skinbooster 

 • Trygt, forutsatt at behandleren har kunnskap om ansiktets anatomi som f.eks en lege eller en kosmetisk sykepleier 
 • Naturlige resultater som kommer gradvis og varer lenge 
 • Kan brukes mot en hel rekke indikasjoner 
 • Riktig utførelse resulterer i et naturlig og friskt utseende med mye glød

 

Vi tilbyr Restylane Skinbooster i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Før og etter Skinbooster

Skinbooster

Den første konsultasjonen

Det er viktig for oss å forstå deg og dine ønsker før vi anbefaler en behandling, hvor en uforpliktende konsultasjon er det første steget i dialogen vår. Denne timen brukes både til å kartlegge helsen din og undersøke hvilke muligheter dine forutsetninger gir. Og det aller viktigste er at du får et rom hvor du deler dine ønsker og får svar på alle dine spørsmål i forbindelse med våre behandlinger.

Kjemien mellom deg og din behandler er like viktig som deres samlede forståelse og forventninger til behandlingen. Om du ikke finner kjemien med sykepleieren under konsultasjonen, anbefaler vi at du sier ifra og prøver en av våre andre dyktige kosmetiske sykepleiere.

Ta gjerne kontakt per telefon om du har spørsmål.

 

Finnes det bivirkninger med Restylane Skinbooster? 

Som med alle injeksjonsbehandlinger er det alltid en risiko for blåmerker, ømhet, smerte og hevelser etter en behandling. Dette er ikke en bivirkning, men mer en naturlig reaksjon på injeksjoner og varer som oftest kun få dager. Infeksjoner kan forekomme, men er svært sjelden dersom du følger våre råd etter behandling. Det kan oppstå andre mulige bivirkninger etter en injeksjon Skinboosters, dette vil du selvsagt også få informasjon om når du kommer til en konsultasjon.  

 

Erfaring med Restylane Skinbooster 

Hvor naturlig resultatet blir, avhenger av at riktig mengde og type filler injiseres på rett plass. Dette stiller store krav til kompetanse og erfaring hos behandleren. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du engasjerer en autorisert sykepleier eller lege som har dokumentert erfaring med å utføre injeksjoner med Skinboosters. 

Alle våre behandlere er sykepleiere og får fornyet autorisasjonskort fra Restylane hvert år, hvor de i tillegg blir trent opp i Restylane injection expertise program. Du må gjerne be om å få se autorisasjonskortet, om noen har glemt å bære det på seg. 

Kombinasjonsbehandlinger

Vi tilbyr kombinasjonebehandling med Dermapen og Restylane Skinbooster Vital. Ved denne behandlingen bytter vi ut ordinære serumer med Restylane Skinbooster for økt fukt og kollagenstimulering. Ordinært utføres Restylane Skinbooster som en injeksjonsbehandling, men ved å sluse Skinboosteren ned med Dermapen kan man få mindre blåmerker og få full effekt av begge behandlingene. Vi anbefaler minimum 3 behandlinger som en kur for dette.

Dermpen Restylane Skinbooster Skin Improvement kan gjøres som en engangsbehandling, men for optimal effekt anbefaler vi å gjenta behandlingen 3 ganger med 6-8 ukers mellomrom.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi. Mange opplever også en forsterket effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger og et tilpasset krem program for huden.

 

Hva koster Skinbooster?

Priser Oslo

Konsultasjon 350,-
1 behandling - Skinbooster 1ml fra 3 550,-
3 behandlinger - behandlingspakke fra 9 350,-
Dermapen Restylane Skinbooster fra 5 200,-

 

Priser Bergen, Trondheim og Stavanger

Konsultasjon 350,-
1 behandling - Skinbooster 1ml fra 3 550,-
3 behandlinger - behandlingspakke fra 9 350,-
Dermapen Restylane Skinbooster fra 5 200,-

 

  Bestill time

 

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. 
   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/