Dermapen Skinbooster - Akademikliniken

 

Dermapen Restylane Skinbooster: Når passer det med en behandling?

Hvorfor Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvement:

  • Gjenfukter huden i dybden
  • Forbedring av hudkvalitet og struktur
  • Hudforyngelse

Restylane Skinboosters er en behandling som fukter huden i dybden, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød ved hjelp av hyaluronsyre.

Dermapen er en microneedlingbehandling der man lager små mikrokanaler ned i huden som delvis stimulerer den naturlige dannelsen av kollagen. Kombinasjonen av Dermapen/Skinbooster gjør det mulig å sluse ned Restylane Skinbooster dypt i huden. Detter er en effektiv måte å gjenfukte huden i dybden, forbedre hudkvalitet, struktur og skape en naturlig glød og hudforyngelse.

Hva skjer før en behandling med Skinbooster?

Du treffer en av våre kosmetiske sykepleiere  til en konsultasjon der dere sammen går gjennom dine problem og ønsker. Basert på det anbefaler behandleren etterpå hvilken behandling som passer best, samt forteller om fordeler og eventuelle ulemper. Deretter tar dere sammen beslutningen om hvilken behandling som skal utføres.

Dermpen Restylane Skinbooster Skin Improvement kan gjøres som en engangsbehandling, men for optimal effekt anbefaler vi å gjenta behandlingen 3 ganger med 6-8 ukers mellomrom.

Hvordan foregår en behandling?

En behandling tar cirka 45 minutter.

En Dermapen Restylane Skinbooster Skin Improvementbehandling foregår ved at 12 sterile engangsnåler lager opp til 1300 mikrokanaler i sekundet ned i huden. Mikrokanalene gjør det mulig å sluse ned hyaluronsyren ned i dybden av huden.

Les mer om Dermapen behandling og om Restylane skinboosters her.

Hva skjer etter behandlingen?

Du må regne med at huden kommer til å være litt rød og lett hoven etterpå. Normalt legger det seg etter en til to dager, dette kan variere fra person til person. Fysisk aktivitet, badstue eller annet som vil øke svetteproduksjon, samt sminke, bør også unngås minst 24-48 timer etter behandling.

Hva koster det?

Pris fra kr. 4500,-. Vi gjør oppmerksom på at prisen kan variere utifra hvor stort område som behandles.