Trådløft V Soft Line - for et lett, naturlig løft

Hva er Trådløft?

Trådløft er en teknikk der man benytter biologisk nedbrytbare PDO (Polydioxanone)-tråder som føres inn under huden. Denne typen tråder er av samme type som benyttes innen kirurgi og selve behandlingsmetoden kan sammenlignes med en injeksjonsbehandling. V Soft Line gir et lett, mykt og naturlig løft. Det er et minimalt invasivt inngrep som etterlater deg uten arr og som har kort nedetid. Vi utfører Trådløft behandling i Oslo.

 

Hvilke områder i ansiktet kan man behandle med trådløft?

Det er mulig å løfte og behandle de fleste områder i ansiktet. Hvordan vi kan hjelpe med de områder du opplever som problematiske diskuterer du med din behandler ved en initiell konsultasjon. Eksempler på noen vanlige behandlingsområder med trådløft er:

 • kinn
 • kjevelinje
 • øyenbryn
 • munnviker
 • panne

Fordeler ved trådløft?

 • Trådløst krever ikke plastisk kirurgi
 • Trådløft gir ingen nedetid eller arr
 • Trådløst er en egnet behandlingsmetode når det er en begynnende aldersforandring i huden
 • Trådene etterlater seg collagen strenger som bidrar til at løfte effekten forlenges

Ulemper ved trådløft?

 • Effekten av et trådtsløft varer i  kun ca. 12- 18 måneder
 • Krever oppfølgingsbehandling da da behandlingen ikke gir permanente resultater
 • Trådløft passer ikke til som har en større aldersforandring og har hengende hud/ løs hud

 

Hvordan foregår et trådløft?

Trådløft er en teknikk der huden strammes med tråder som settes inn med en kanyle. Det er små kroker i trådene som fester seg i vevet i underhuden. Trådene man benytter er biologisk nedbrytbare PDO (Polydioxanone)-tråder, denne type tråder er av samme type som benyttes innen kirurgi og vil begynne å løses opp etter ca. 18 måneder. Selve behandlingsmetoden kan sammenlignes med en injeksjonsbehandling.

 

Når kan man se det endelige resultatet?

Man får en umiddelbar effekt av behandlingen ut ifra det løft og den posisjoneringen av huden som PDO-trådene med de små, fine mothakene gir. I perioden etter behandlingen stimuleres og øker elastin og kollagenproduksjonen som en effekt av at PDO trådene gradvis absorberes av vevet i huden. Kombinert vil disse effektene resultere i en oppstramming og et lettere løft og på sikt også økt spenst og elastisitet i huden.

Endelig resultat opplever du først 8-12 uker etter behandlingen.

Høres dette ut som noe for deg? Book en konsultasjon og diskuter med en av våre kirurger hva et trådløft kan gjøre for akkurat deg.

Hvem egner seg for trådløft?

Et trådløft med V Soft Line kan være den perfekte behandling for deg som føler at du ønsker oppstramming og et lettere løft, men som ikke ønsker et kirurgisk inngrep.

Hvor lenge varer ansiktsløft?

Effekten av et trådtsløft varer i  ca. 12- 18 måneder, men er høyst individuelt og avhengig av feks. livsstil, røyking, hudkvalitet osv.

Den første konsultasjonen

Den første konsultasjonen handler om å lytte til dine behov, ønsker og forventninger og sørge for at du har riktig informasjon og svar på det du måtte lure på. Du får blant annet informasjon om hvilke behandlinger som imøtekommer resultatet du ønsker, og hvilke forbedringer du kan forvente deg.

 

Pasientkoordinator – din beste venn gjennom hele reisen

Etter konsultasjonen treffer du en av våre dyktige koordinatorer som jobber for at du skal føle deg trygg på avgjørelsen din og at du får den informasjonen du trenger. Bestemmer du deg for å gjennomføre operasjonen, booker du tid som passer, og får pasientavtalen og informasjon om inngrepet med deg hjem.
Kirurgi er en stor avgjørelse og det er viktig for oss at du er mest mulig forberedt og sikker i valget ditt. Ta kontakt om du lurer på noe, vi hjelper deg mer enn gjerne.

 

 

Hvor mye koster trådløft?

 

 

Konsultasjon med plastikkirurg 625,-
Online konsultasjon med plastikkirurg 625,-
Second opinion (inngrep utført på annen klinikk) fra 1 875,-

 

Trådløft. lite område fra 7 080,-
Trådløft, mellomstort område fra 17 700,-
Trådløft, stort område fra 23 600,-

 

 

 

Prisen på trådløft varierer fra 7000-24000,- avhengig av om behandlingen tar for seg et lite område, mellomstort område eller et stort område. Du vil  få opplyst eksakt pris under konsultasjonen. Vi tilbyr trådløft kun i Oslo.
Innhold godkjent av Bjørn Tvedt   


   


   

   


   
   

   

  Få nyheter direkte

  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/