Trådløft V Soft Line – for et lett, naturlig løft

Et trådløft med V Soft Line kan være den perfekte behandling for deg som føler at du ønsker oppstramming og et lettere løft, men som ikke ønsker et kirurgisk inngrep.

V Soft Line gir et lett, mykt og naturlig løft. Det er et minimalt invasivt inngrep som etterlater deg uten arr og som har kort nedetid.

 

Hva er Trådløft V Soft Line?

Trådløft er en teknikk der man benytter biologisk nedbrytbare PDO (Polydioxanone)-tråder som føres inn under huden. Denne typen tråder er av samme type som benyttes innen kirurgi og selve behandlingsmetoden kan sammenlignes med en injeksjonsbehandling.

 

Hvilke områder i ansiktet kan man behandle med trådløft?

Det er mulig å løfte og behandle de fleste områder i ansiktet. Hvordan vi kan hjelpe med de områder du opplever som problematiske diskuterer du med din behandler ved en initiell konsultasjon. Eksempler på noen vanlige behandlingsområder med trådløft er:

· Kinn

· Kjevelinje

· Øyenbryn

· Munnviker

· Panne

 

Når kan man se det endelige resultatet?

Man får en umiddelbar effekt av behandlingen ut ifra det løft og den posisjoneringen av huden som PDO-trådene med de små, fine mothakene gir. I perioden etter behandlingen stimuleres og øker elastin og kollagenproduksjonen som en effekt av at PDO trådene gradvis absorberes av vevet i huden. Kombinert vil disse effektene resultere i en oppstramming og et lettere løft og på sikt også økt spenst og elastisitet i huden.

Endelig resultat opplever du først 8-12 uker etter behandlingen.

Høres dette ut som noe for deg? Book en konsultasjon og diskuter med en av våre kirurger hva et trådløft kan gjøre for akkurat deg.

 

Hvor lenge holder resultatet av en behandling?

Resultatet kan holde ca. 12- 18 måneder, men er høyst individuelt og avhengig av feks. livsstil, røyking, hudkvalitet osv.

 

Hvor kan behandlingen utføres?

Oslo.

 

Hva er prisen på en Trådløft behandling?

Prisen på trådløft varierer fra 7000-24000,- avhengig av om behandlingen tar for seg et lite område, mellomstort område eller et stort område. Eksakt prisliste for Trådløft kan du finne under priser > plastikkirurgi i menyen, eller ved å klikke linken til venstre.

 

Innhold godkjent av: Bjørn Tvedt