Leppeforstørring Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim | Akademikliniken

Leppeforstørring

Få naturlig vakre lepper med Restylane injeksjonsbehandling.

Når man blir eldre, forringes hudens elastisitet. Huden rundt munnen får mindre spenst, og rynkene begynner å vise seg.
Leppekonturen viskes ut, og med forringet spenst i huden, påvirkes munnvikene, noe som kan gi et surere utseende.

Har du problemer med små rynker rundt munnen, kan vi korrigere dette gjennom lokal behandling som; laser, kjemisk peeling, hudsliping eller injeksjonsbehandling.

I blant kan det være behov for å korrigere en medfødt form på leppene.

 • Restylane er naturlig. Det ligner kroppens egen hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer. Gir et naturlig utseende uten å påvirke mimikken. Tilbakefører din naturlige skjønnhet. Behandlingen er ikke permanent, og du får dermed ikke et varig utseende som du kan angre på ettersom ansiktet endres over tid.
 • Restylane er trygt. Det er utført mer enn 10 millioner behandlinger på verdensbasis. I motsetning til enkelte andre produkter som er basert på hyaluronsyre, er Restylane ikke-animalsk, noe som betyr minimal risiko for allergiske reaksjoner og overføring av sykdommer.
 • Restylane er spesielt tilpasset akkurat deg. Vi har spesialprodukter tilpasset leppenes bevegelse og fleksibilitet. Du trenger ikke sette inn store mengder for å få et flott resultat. Vi jobber for å gi alle et så naturlig resultat som mulig. Det finnes ulike produkter spesielt tilpasset leppene. For volum, kontur samt friskere, mer hydrerte og glattere lepper.

 

Alle kan i utgangspunktet behandles med Restylane i leppene, men følgende behandles ikke:

 • Gravide eller ammende.
 • De med infjeksjon/munnsår i det planlagte området.
 • De som går på blodfortynnende medikamenter.

De vanligste områder å behandle med Restylane Lip Volume, Restylane og Emervel Lipp inkluderer: 

 • Leppe
 • Leppekontur
 • Asymmetrier i leppene
 • Fuktbalanse og jevnhet
 • Volum

WEBBOOKING

 

Hva skjer før en behandling?

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er gratis, og helt uforpliktende.

Du må fylle ut et helseskjema i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling.
Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid, og det blir god anledning til å stille spørsmål.

Hvis du velger å gå videre, setter vi opp en time hos en av våre spesialister. Er det mulighet for det, vil vi kunne utføre behandlingen i forbindelse med konsultasjonen.

Er det noe du er usikker på? Ring oss, vi er alltid tilgjengelige  dersom du har spørsmål.

Hvordan foregår en behandling?

De fleste foretrekker å få bedøvelse før behandling med Restylane i leppene. Her benytter vi enten en bedøvende krem, eller lokalbedøvelse med injeksjon (tannlegebedøvelse). Dette medfører at man ikke vil kjenne noe under behandlingen.

Restylane injiseres i leppene via en tynn nål. Behandlingen kan ta fra 30-60 minutter. Det er normalt å føle noe ubehag i form av hevelse, rød/blåmerker, kløe, smerte eller ømhet i det behandlede området. Dette går som oftest over etter noen dager, maksimalt 1–2 uker.

Restylane er en klar gel basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. Restylane har en unik evne til å trekke til seg vann, og dette gjør at volumet opprettholdes selv når Restylane begynner å løse seg opp.

 

Restylane i leppene gir i de fleste tilfeller umiddelbar effekt. Effekten er langvarig, men ikke permanent. Etter første behandling anbefaler vi ny behandling etter 4mndr for å opprettholde resultatet.

Effekten av en behandling med Restylane vil deretter kunne vare fra 3-9 måneder avhengig av det hudtype, livsstil og alder. På grunn av leppenes vevstype, vil en her ha en noe kortere varighet enn i andre områder.

 

Hva skjer etter en behandling?

Etter behandlingen kommer leppene til å bli hovne og litt røde. Det skyldes injeksjonsstikkene i leppene. Men symptomene forsvinner på 2-5 dager.

Det er viktig at du har realistiske forventninger. Tilhelingsprosess og resultat er individuelt, og varierer mellom ulike mennesker avhengig av forskjeller både i arveanlegg og hudens elastisitet.

Det er viktig at du er forsiktig med sol etter behandlingen. Vi anbefaler at du bruker minimum solfaktor 30 daglig.

Før du drar fra klinikken, vil du få utdelt et infoskriv om selve behandlingen som er blitt utført, samt info om reaksjoner etter en slik behandling.

Etterbehandling

For å beholde resultat på lengre sikt, anbefaler vi vedlikeholdsbehandling. Denne vil også kunne ha en forebyggende effekt.

I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig.

Hos Akademikliniken får du god informasjon om hupleie, og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, som f.eks hvilket område som skal behandles og metode/produkter som benyttes.

Du vil  få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.  Du kan lese mer om priser her.