Mørke ringer under øynene

Ansikt, Injeksjoner, Plastikkirurgi, Øyelokkplastikk

Øynene er det første du ser på et menneske og kan ofte fortelle noe om hvordan personen har det. Et våkent blikk kan forandre hvordan andre oppfatter deg, og hvordan du faktisk føler deg. Har du lurt på om en behandling eller et inngrep kan være riktig for deg? Akademikliniken er i dag nordens ledende klinikk innen estetisk medisin og hos oss møter du alltid autorisert og sertifisert personal som er der for deg.

Et åpnere blikk med øyelokkplastikk

Selvfølgelig vil man se like pigg ut som man føler seg, uansett alder! Med årene kan den fine huden rundt øynene føles slappere og tyngre, med et mindre våkent blikk som resultat. Det er ofte overskuddshud i pannen og at øyenbrynene synker som påvirker de øvre øyelokkene. De nedre øyelokkene påvirkes av hvordan kinnfettet synker med alderen. Øyelokkplastikk forandrer ikke utseendet på selve øyet, men bare fjerner overskuddshud.

Fillers mot mørke ringer under øynene

Selv etter mye søvn og dyrebar egentid så er de der fortsatt, de mørke ringene under øynene. Å se trøtt og sliten ut på grunn av mørke partier under øynene kan komme av det man kaller «tear through», eller fordypninger under øynene som ofte oppstår med alderen. Ingen mengder søvn og hvile vil hjelpe, da dette ganske enkelt skyldes redusert fettvolum som blottlegger blodkar under øynene. Reduser mørke ringer under øynene med fillerbehandlingen Tear trough.

En fillerbehandling er en effektiv måte å gjenvinne volum og spenst, samt å minimere hulrom og mørke partier. Det finnes unntak der mørkheten under øynene skyldes mørke pigmenter, da vil ikke en tear trough-behandling hjelpe. For at du skal være sikker på hva som gjelder i ditt tilfelle, vil en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere være en bra start.

Injeksjoner mot linjer og spenningshodepine

Linjer mellom brynene blir mer fremtredende med årene. Dette er overfladiske eller dype rynker mellom øyenbrynene som vises også når man ikke er sint eller bekymret. Rynker rundt øynene eller smilerynker som det også kalles, forbindes derimot ofte med sjarm. Noen føler allikevel at de forteller mer om alder enn smil.

Om du opplever disse rynkene som et problem, så er løsningen å få musklene til å slappe av ved hjelp av muskelavslappende injeksjoner. Denne typen behandling kan også være behjelpelig om du lider av spenningshodepine.

Gi øynene et løft uten øyelokkplastikk

Mørke vipper og velstelte bryn fremhever din naturlige skjønnhet. Alle elsker fyldige og vakre vipper! Vipper og bryn kan farges mørke ved hjelp av permanentfarge. Forming og napping av øyenbryn vil i tillegg ramme inn øynene på en god måte.