Månedens tilbud på ZO Skin Health

Hver måned har vi eksklusive kampanjer fra Zo Skin Health. Tilbudene kan du benytte deg av på alle våre Skin Centre i Oslo, Bergen og Stavanger. Månedens tilbud varer fra 24. april til 31. mai.

KAMPANJE #1 

Kjøp Daily Power Defense eller Illuminating AOX, få 28 ml Firming Serum i gave

Med vår og vårsol er Daily Power Defense aktuell som aldri før. Som et av Dr. Obagis absolutt favorittprodukter bidrar Daily Power Defense til å beskytte huden mot skader fra frie radikaler, redusere betennelse og aksellerere gjenoppbyggingen av hudbarrieren. I tillegg til dette sørger Daily Power Defense for økt hydrering.

Daily Power Defense kan med fordel brukes både morgen og kveld. Dersom kundene også bruker Illuminating AOX Serum, kan de bruke AOX om dagen og Daily Power Defense om kvelden. Bruk av disse morgen og kveld vil bidra til å jobbe effektivt 24/7 mot skader som skyldes inflammaging.

ZO Ilumminating AOX Serum er et konsentrert antioksidantserum som gjør huden mer motstandsdyktig mot oksidativt stress og reduserer synlig hudskade forårsaket av inflammaging. Serumet gir en lett hydrering som varer og støtter naturlig cellefornyelse og reparasjon for å sikre en sunn hud. Serumet skjuler ujevnheter, demper rødhet og gir en perleaktig, myk finish som har gjort den til en favoritt hos mange.

Firming Serum har innovativ teknologi som bidrar til å hydrere og styrke hudstrukturen og forbedre hudens elastisitet. Den er spesielt utviklet for å stimulere til en fast og stram hud med en mer definert ansiktskontur.

KAMPANJE #2 

10% rabatt på Micro Facial Kit

Micro Facial Kit er et kit som har fokus på å gi huden din glød med Getting Skin Ready kit, Enzymatic Peel og 3 pack Brightening Sheet Masque.

Getting Skin Ready er det første steget for alle som ønsker en sunn og frisk hud. Kitet inneholder de tre essensielle trinnene i Zo Skin Health på veien mot en sunn og frisk hud: rens, skrubb og toner.

Enzymatic Peel er en en eksfolierende peeling som skånsomt fornyer hudoverflaten. Den jevner ut og hydrerer samtidig som den gir en umiddelbar glød. Kan brukes både på ansikt og kropp. Peelingen tilfører også fuktighet og lipider slik at hudbarrieren forbedres og bidrar til å lindre og berolige huden.

ZO Brightening Masque er en deilig maske som jobber for en jevnere, klarere hud med mer glød. Ypperlig før fest – eller bare når du trenger det lille ekstra. Masken dekker hele ansiktet – også øyelokkene og sikrer en umiddelbar glød. Benyttes etter vask og eksfoliering.