Publisert 2018-01-25

Har du tunge bryst?

Har du problemer med tunge og hengende bryst? Hva hjelper mot hengepupper? Har du vurdert brystreduksjon?

Tunge og hengende bryst

Akademikliniken på Ullevål i Oslo, kan bistå deg! Vårt fokus på estetisk resultat og sikkerhet gjennom velutprøvde og gode operasjonstekniker er den beste garantien for et trygt og pent resultat.

Mette Haga, vår populære plastikkirurg med 20 års erfaring innen brystoperasjoner, utfører her en brystreduksjon hos en ung kvinne.

Mette Haga reduserer venstre bryst

Vi har i de siste årene utført flere hundre brystoperasjoner, med en gjennomsnittlig operasjonstid på 1 time og 15 min. Vi har utviklet operasjonsteknikker med hovedfokus på trygghet, estetisk effekt, sikkerhet og effektivitet. Den korte operasjonstiden bedrer betydelig risikoprofilen, og innebærer en betydelig redusert komplikasjonsrisiko for pasienten.

Venstre bryst vs høyre bryst

Mette utfører AK-metoden, som former brystet slik at det blir enklere å finne bh som passer i etterkant. Dette er ikke noe man tenker over, når det er tyngden og heng som skaper problemer. Akademiklinken i Oslo er det tryggeste stedet for deg å operere dine bryst, for vi har fokus på deg og dine behov.

Mette Haga bryst reduksjon

Vi kan tilby: Kort operasjonstid + lav komplikasjonsrisiko = brystreduksjon hos Akademikliniken i Oslo.

Book en konsultasjon hos Mette med sine 20 års erfaring, så vil hun skreddersy det beste alternativet for deg.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.