Brazilian Butt Lift (BBL) med eget fett

Hva er Brazilian Butt Lift  (BBL)?

Brazilian Butt Lift er kirurgisk inngrep som løfter og forstørrer rumpa og gjør hoftene mer formfulle. Ofte er inngrepet løsningen for de som ønsker å forstørre eller forbedre formen i hofte/rumpeparti når man ikke oppnår ønsket resultat med kosthold eller trening.

 

Brazilian Butt Lift  utføres på to forskjellige måter:

 • med injeksjoner av ens eget kroppsfett
  Det hentes fett fra ett område som prosesseres og deretter injiseres fettet inn i rumpa for mer volum og form. Fettes hentes fra områder med stabilt fett som rygg, hofte, mage og  lår, forutsatt at man har fettoverskudd. Det er begrenset hvor stor mengde fett som kan sprøytes inn da vi flytter på levende celler.
 • med silikonimplantat
  Operasjon med rumpeimplantat er et inngrep som er knyttet til høyere risiko, spesielt mht infeksjon. Akademikliniken Stocholm og Akademikliniken Gøteborg har kirurger med kompetanse og erfaring innen dette området, og som regelmessig utfører BBL med implantat.

Erfaring BBL

– Ikke spill russisk rullett med kroppene deres

«Utførte neseplastikk samt en BBL revision etter ett dårlig resultat fra en kjent Tyrkisk klinikk hos Bjørn. En beslutning jeg takker meg selv for hver gang jeg ser meg selv i speilet.

Førsteinntrykket mitt var at han var genuint opptatt av meg og det jeg hadde å fortelle. Han var ærlig, realistisk og hadde mye kunnskap i faget sitt. Jeg fikk raskt tillit til han og skjønte at hos han var jeg i trygge hender.

Bjørn er en perfeksjonist. Jeg liker ikke bruke ordet «perfekt» men gjør ett unntak idag: Rumpa og nesen min er perfekt nå etter inngrepene. Resultatene overgikk alle mine forventninger og det som imponerer meg mest er hvor utrolig naturlig det ser ut. Han er en kunstner og legger mye stolthet i arbeidet sitt, noe som gjenspeiler seg i resultatene. 

Med hjelp av Bjørn har jeg aldri vært mere selvsikker på meg selv og det er jeg evig takknemlig for. Tusen tusen takk!!

Anbefaler han på det sterkeste til alle dere som vurderer å gjennomgå ett kirurgisk inngrep. VÆR SÅ SNILL styr unna utenlandske klinikker, ikke spill russisk rullett med kroppene deres. Hos Bjørn er dere trygge og etter min erfaring garantert ett fantastisk resultat!»

 

Fra legelisten.no

Hvordan utføres BBL?

BBL med fettransplantasjon av eget fett utføres med pasienten i full narkose. Først høstes pasientens eget fett ved å fettsuge områder som rygg, midje, flanker (lovehandles), lår og mage. Måten fettsugingen utføres på er minst like viktig for resultatet som selve transplantasjonen av fettet. Fettet som fjernes fra de utvalgte områdene, kjøres gjennom en renselsesprosess som klargjør fettcellene til å bli gjeninnført i kroppen.

I det andre trinnet settes det behandlede fettet inn i baken og hoftepartiet i forskjellige dybder for å sikre en jevn og naturlig forstørrelse. Det avgjørende er å finne balansen  mellom pasientens bekkenform, muskelform og størrelse, lår, midje, hud og fettkvalitet og ønsket estetisk uttrykk.  Vi optimaliserer silhuetten gjennom nøye evaluering av alle disse forholdene, og for å sikre best mulig resultat snus pasienten flere ganger slik at plastikkirurgen kan vurdere formen fra alle vinkler. Denne metoden for BBL gir en flott kontur til baken som varer lenge og som eldes på en naturlig måte. Hele prosedyren tar vanligvis mellom to og fire timer avhengig av hvor store områder som må fettsuges.

Hvem egner seg for BBL?

En brasiliansk buttlift kan forsterke de naturlige kurvene i hofte og rumpeområdet. Resultatet er mer volum og rundhet i formene slik at baken ser mer løftet og atletisk ut. Det finnes flere kategorier av hofteformer fordi vi har forskjeller i bekkenets anatomi. Målsetningen er at man i samarbeid med plastikkirurgen forsøker å optimalisere formen ut fra hvilke forutsetninger som foreligger, både i hofteform og fettvolum. Brazilian Butt Lift handler om naturlig resultat med en balansert kroppsprofil.

Tiden etter en BBL

Etter en brasiliansk buttlift bør man unngå å sitte direkte på baken eller ligge på ryggen i to til tre uker for å maksimere resultatene. I løpet av denne tiden kan kompresjonsklær brukes for å redusere hevelse. Pasienter kan oppleve smerte, ubehag, blåmerker og hevelse etter prosedyren. De fleste pasientene vender tilbake til arbeid innen to uker etter operasjonen, og kan gjenoppta alle normale aktiviteter innen fire uker. Hevelsen er minimal etter seks uker og det endelige utfallet vil da være synlig.

Den første i Norge til å utføre BBL med kroppsfett

Akademikliniken med dr. Bjørn Tvedt var den første i Norge til å utføre BBL med fett, og har lang erfaring med å formgi kroppen med en kombinasjon av moderne fettsuging og bygging med fettransplantasjoner. Målsetningen er alltid å gi et naturlig utseende.  Forstørrelse med eget fett vil eldes på en mer naturlig måte og varer livet ut - i motsetning til implantater. Målsetningen er i samarbeid med pasienten  å lage en penere form på hofter og rumpe.

Erfaring BBL

– Jeg kunne ikke vært mer fornøyd

«I en alder av 51 var det på tide å begynne å prioritere seg selv og jeg fikk av min lege anbefalt Bjørn Jarle Tvedt på Akademiklinikken Oslo AS. Rumpen var blitt i overkant slapp og kroppen bar preg av litt for mye fett her og der etter mange år uten å ha blitt tatt godt vare på. En konsultasjon endte opp med operasjon der og da ettersom det var en avbestilling og jeg ble tatt i mot og møtt av et fantastisk hyggelig og profesjonelt team som tok godt så vare på meg fra første stund og i tiden etterpå. Brasilian Butt Lift ble til Norwegian Butt Lift som ser veldig mye mer naturlig ut der mave og rygg dvs. foran og bak ble fettsugd og fylt inn i rumpen. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd og ikke minst overrasket !! 
Jeg har plutselig nå fått en kropp som så 51 ut til å se ut som en spretten 20 årings kropp med kurvene på riktig plass. Selvtilliten har økt 100 hakk. Dr, Bjørn Tvedt er en superpofesjonell og utrolig dyktig lege. En god bonus er at han er et varmt og imøtekommende og serviceinnstilt menneske som ser "problemene" og tryller de bort med sin kompetanse. Jeg anbefaler alle denne klinikken på det varmeste. Tusen takk. Og som Arnold sier: I will be back :-)»

 

Fra legelisten.no

Den første konsultasjonen

Den første konsultasjonen handler om å lytte til dine behov, ønsker og forventninger og sørge for at du har riktig informasjon og svar på det du måtte lure på. Du får blant annet informasjon om hvilke behandlinger som imøtekommer resultatet du ønsker, og hvilke forbedringer du kan forvente deg.

 

Før- og etterbilder – Brazilian Butt Lift

I henhold til markedsføringsloven er det ikke lov å vise før-og etterbilder av plastikkirurgiske inngrep. Altså kan vi ikke vise bilder tatt før inngrepet med resultatene etterpå. Du kan under den uforpliktende konsultasjonen  se før- og etterbilder hvor du har muligheten til å vurdere kirurgens estetikk og håndverk i tillegg til å få en forståelse av hva inngrepet innebærer og hvilke resultater du kan forvente.

 

Pasientkoordinatoren – din beste venn gjennom hele reisen

Etter konsultasjonen treffer du en av våre dyktige koordinatorer som jobber for at du skal føle deg trygg på avgjørelsen din og at du får den informasjonen du trenger. Bestemmer du deg for å gjennomføre operasjonen, booker du tid som passer, og får pasientavtalen og informasjon om inngrepet med deg hjem. Ta kontakt om du lurer på noe, vi hjelper deg mer enn gjerne.

 

Utsettelse av operasjonen

Er du forkjølet, hoster, har feber eller mistanke om smitte, må du ringe oss slik at slik at vi kan vurdere om operasjonen må utsettes og en annen kan få din operasjonstid. Vi vil da trenge en legeerklæring fra din fastlege. Vi vil også vurdere hvorvidt en antibiotikakur eventuelt kan startes. Se øvrige betingelser for avbestilling i «Pasientavtale ved operasjon».

Før operasjonen

Sett deg godt inn i informasjonen som du har fått om forberedelser, rutiner, tiden etter og eventuelle komplikasjoner.

Les mer

På operasjonsdagen

Sammen med plastikkirurgen din går du gjennom de siste detaljene før operasjonen og kirurgen tar bilder av operasjonsmarkeringene.

Les mer

Etter operasjonen

Det er vanlig med smerter og følelsen av hevelse, ømhet i magen og nedsatt følelse i bukhulen de første døgnene etter operasjonen.

Les mer

Hva er inkludert i prisen?

Hos Akademikliniken er observasjon etter operasjonen inkludert i prisen.  Du blir fulgt opp av sykepleier som passer godt på deg og sørger for riktig smertelindring. Dette reduserer også risiko for komplikasjoner som blodpropp og blødning betraktelig.  Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt i tiden etter operasjonen, derfor er det ingen begrensning for antall kontroller hos sykepleier den første tiden. Derimot er det én etterkontroll hos kirurgen din. Skulle det være behov for små korreksjon av arret eller fettsuging vil du sammen med kirurgen kunne bli enig om rammer for videre løp.

Hvor mye koster Brazilian Butt Lift?

 

 

Konsultasjon med plastikkirurg 625,-
Online konsultasjon med plastikkirurg 625,-
Second opinion (inngrep utført på annen klinikk) 1 875,-

 

Brazilian Butt Lift (BBL) fra 76 000,-
Brazillian Butt Lift - Påfyll (BBL) fra 35 000-

 

 

Bestill time

 

 

BBL utføres kun i Oslo. Pris på Brazilian Butt Lift er avhengig av flere faktorer som inngrepets omfang og man blir enig om å utføre andre inngrep i tillegg, altså et kombinasjonsinngrep.

    


   


   

   


   
   

   

  Innhold godkjent av: Mette Haga

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/