Medisinsk rynkebehandling reduserer fine linjer

Medisinsk rynkebehandling reduserer rynker og fine linjer. Medisinsk rynkebehandling kan også benyttes mot kjevespenning, tanngnissing og migrene.

Hver gang du ler, blir sint, konsentrerer deg eller blir opprørt, spennes ansiktsmuskulaturen og fremkaller rynker og linjer i ansiktet. Ettersom hudens elastisitet reduseres med alderen, har linjene en tendens til å bli værende. Medisinsk rynkebehandling motvirker dette.

Stoffet som brukes til medisinsk rynkebehandling produseres i laboratoriemiljø, og dette stoffet injiseres for å blokkere impulsene fra nervene til de små ansiktsmusklene, som forårsaker linjer og rynker i det området som behandles.

Dermed kan ikke musklene trekkes sammen, noe som betyr at huden glattes ut og fine linjer reduseres. De musklene som ikke behandles, fortsetter å fungere som vanlig.

Middelet man bruker til medisinsk rynkebehandling er en svært uttynnet utgave av nervegift type toksin A.

Les mer om behandling av rynker i vår rynkeguide>

 

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført under konsultasjonen.

Vi tilbyr medisinsk rynkebehandling i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

 

Hva skjer før en medisinsk rynkebehandling?

Hos Akademikliniken setter vi opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.

Vi setter av en  hel time til deg hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, gir deg grundig informasjon om de ulike behandlingsmulighetene og prisene for disse. Så setter vi opp en behandlingsplan tilpasset akkurat dine forutsetninger og ønsker.  Det er alltid ansvarlig lege avgjør om du som pasient kan få medisinsk rynkebehandling, det avgjøres på bakgrunn av en slik forundersøkelse hos oss.

Ring oss gjerne i forkant dersom du har spørsmål.

Hvordan foregår en behandling?

En liten væskemengde injiseres ved hjelp av en tynn nål. Behandlingen tar ikke mer enn 10-20 minutter, og oftest er det ikke nødvendig med noen bedøvelse.

Resultatet avhenger av at man injiserer akkurat den riktige mengden av det aktive stoffet på riktig plass. Det stiller store krav til kompetanse og erfaring hos den som skal utføre behandlingen.

Du bør derfor være nøye med å engasjere en autorisert sykepleier eller lege som har dokumentert erfaring med å utføre injeksjoner med medisinsk rynkebehandling. Hos Akademikliniken er alle sertifiserte injeksjonssykepleiere. Du er åpen til å be om å få se beviset, om noen har glemt å bære det på seg.

 

Anbefalt etterbehandling

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, er det viktig at du pleier huden din regelmessig. I tillegg anbefaler vi vedlikeholdsbehandling som vil kunne bidra til et langsiktig bra resultat.

Hos Akademikliniken sørger vi for å gi deg god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hud. Vi tilbyr også en helt egen hudpleieserie fra Akademikliniken som har blitt utviklet gjennom flere års forskning.

 

 

 

 

Muskelavslappende behandling hos akademikliniken