Leppeforstørring hos Akademikliniken

leppeforstørring

 

Få naturlig vakre lepper med Restylane injeksjonsbehandling

Når man blir eldre forringes hudens elastisitet. Huden rundt munnen får mindre spenst, og rynkene begynner å vise seg.

Leppekonturen viskes ut, og med forringet spenst i huden påvirkes munnvikene, noe som kan gi et surere utseende.

Har du problemer med små rynker på eller rundt munnen, kan vi korrigere dette med lokal behandling som rynkete lepper, kjemisk peeling, hudsliping eller injeksjonsbehandling.

En leppeforstørring i form av en injeksjonsbehandling med restylane gir deg naturlig vakrere og større lepper, og er trygt, naturlig og tilpasset deg:

 • Restylane er naturlig. Det ligner kroppens egen hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer. Restylane gir et naturlig utseende uten å påvirke mimikken og tilbakefører din naturlige skjønnhet. Behandlingen er ikke permanent, og du får dermed ikke et varig utseende som du kan ende opp med å angre på.
 • Restylane er trygt. Det er utført mer enn 10 millioner behandlinger på verdensbasis. I motsetning til enkelte andre produkter som er basert på hyaluronsyre, er Restylane ikke-animalsk, noe som betyr minimal risiko for allergiske reaksjoner og overføring av sykdommer.
 • Restylane er spesielt tilpasset akkurat deg. Vi har spesialprodukter tilpasset leppenes bevegelse og fleksibilitet. Du trenger ikke sette inn store mengder for å få et flott resultat, og det finnes ulike produkter spesielt tilpasset leppene.

Alle kan i utgangspunktet behandles med Restylane i leppene, men følgende behandles ikke:

 • Gravide eller ammende.
 • De med infjeksjon/munnsår i det planlagte området.
 • De som går på blodfortynnende medikamenter.

De vanligste områdene å behandle med Restylane Lip Volume, Restylane og Emervel Lipp er:

 • Leppe
 • Leppekontur
 • Asymmetrier i leppene
 • Fuktbalanse og jevnhet
 • Volum

WEBBOOKING

 

Hva skjer før en leppeforstørring?

Vi i Akademikliniken er opptatte av at du skal føle deg trygg. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil få informasjon om selve behandlingen, priser og mulig ventetid. Dette er også en god anledning til å stille spørsmål.

Et helseskjema blir deretter fylt ut hvor du i tillegg får lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Hvis du velger å gå videre etter konsultasjonen, bestiller vi en time hos en av våre spesialister. Er det mulighet for det, vil vi kunne utføre behandlingen i forbindelse med konsultasjonen samme dag.

> Vi er alltid tilgjengelige om du skulle lure på noe

 

Hvordan foregår en leppeforstørring?

Bedøvelse
De fleste foretrekker å få bedøvelse før behandling med Restylane i leppene. Her benytter vi enten en bedøvende krem eller lokalbedøvelse med injeksjon (tannlegebedøvelse). Dette gjør at man ikke vil kjenne noe under behandlingen.

Behandlingstid
Restylane injiseres i leppene via en tynn nål, og behandlingen kan ta fra 30-60 minutter.

Noe ubehag er helt normalt og helt ufarlig
Det er normalt å føle noe ubehag i form av hevelse, rødhet/blåmerker, kløe, smerte eller ømhet i det behandlede området. Dette går som oftest over etter noen dager, maksimalt 1–2 uker.

Umiddelbar effekt
Restylane i leppene gir i de fleste tilfeller umiddelbar effekt. Effekten er langvarig, men ikke permanent. Etter første behandling anbefaler vi ny behandling etter 4 måneder for å opprettholde resultatet.


Effekten av en behandling med Restylane vil deretter kunne vare fra 3-9 måneder avhengig av hudtype, livsstil og alder.

 

Hva skjer etter en leppeforstørring?

Etter behandlingen kommer leppene til å bli hovne og litt røde. Dette skyldes injeksjonsstikkene i leppene. Symptomene forsvinner normalt etter 2-5 dager, maksimalt 1-2 uker.

Det er viktig at du har realistiske forventninger til behandlingen. Tilhelingsprosess og resultat er individuelt, og varierer mellom ulike mennesker avhengig av forskjeller både i arveanlegg og hudens elastisitet.

Det er viktig at du er forsiktig med sol etter behandlingen, og vi anbefaler at du bruker minimum solfaktor 30 daglig.!!!!!

Før du drar fra klinikken vil du få utdelt et infoskriv om selve behandlingen som er blitt utført, samt info om mulige reaksjoner etter en slik behandling.

 

Vedlikeholdsbehandling for bedre resultat

For å beholde resultatet på lengre sikt anbefaler vi vedlikeholdsbehandling. Denne vil også kunne ha en forebyggende effekt.

Det er også viktig at du pleier huden din regelmessig og daglig bruker høy solfaktor for beskyttelse mot solen.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi.

 

Hva koster en leppeforstørring?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, som f.eks hvilket område som skal behandles og metode/produkt som benyttes. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av den uforpliktende konsultasjonen.

> Se priser for injeksjoner her

WEBBOOKING

Innhold godkjent av: Bjørn Tvedt

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/